donderdag 29 oktober 2015

Spelregels hengelspel

Minimum aantal spelers: 1. Maximum aantal spelers: 6. Taal van spelregels : N. Het vrolijke hengelspel voor – kinderen vanaf jaar. Inhoud: kunststof hengels.

In het water zwemt van alles rond: gekleurde vissen, een oude schoen en een grote schatkist. Wie vangt de grootste vis en heeft aan het eind de meeste punten? Met dit vrolijke hengelspel ben je verzekerd van uren speelplezier. Het spel kan alleen of samen met vrienden gespeeld.


Goed te begrijpen voor . Een van het oudste magneet spelletje uitgevoerd in karton met prachtige afbeeldingen. Voor twee tot vier spelers. Spelregels : Wie het meeste vangt zonder te kijken wint.

Deksel: veelkleurige voorstelling van twee jongens en twee meisjes die met een hengel vissen. Deksel: Het hengelspel. Hengels en vangst voorzien van magneetjes. Nieuwe leerzame uitgave met afbeeldingen en namen der visschen , Spear´s spelen, . Vang met de hengel zoveel mogelijk vissen uit het aquarium.


Vang jij de laars dan moet je alle vissen die je hebt gevangen weer teruggooien. Inclusief aquarium, magnetische hengels, gekleurde houten vissen, houten laars en spelregels. Tijdens het vrije spel spelen de kinderen met de hengel, het zee en met de vrolijke zeebewoners. Die zwemmen opgewekt door elkaar en komen allerlei.


Deze krijgt u van ons mee. Met dit hengelspel Kayanak van Haba, zijn ijsberen op de Noordpool zijn druk in de weer met waar ze het liefste mee bezig zijn: ijsvissen! Maar zo eenvoudig is dat niet.


Alleen wie zich met vooruitziende blik zich over de ijsschotsen beweegt en. In een vierkante doos met overschuivend deksel ligt het aquarium, hengels, vissen. Het aquarium bestaat uit een rechtop staand kartonnen vierkant dat aan de buitenzijde met veelkleurige onderwater tafereeltjes is beplakt.


Deksel: veelkleurige voorstelling van twee jongens en twee . Binnenzijde deksel: spelregels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts