woensdag 21 oktober 2015

Thermo ayous kopen

Gevelbekleding in ayous. Kan ik online hout kopen of online hout bestellen op maat ? De uitstraling van duurder, tropisch hardhout. Bekijk ons assortiment op Tuinhoutmarkt.


De thermische behandeling van tropisch zachthout maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2.

Dit zachthout laat zich heel gemakkelijk verwerken. Wat betreft het uitzicht ziet . Latten van mm kunnen enkel gecombineerd worden met 1mm. Kiest u voor thermo ayous latjes van mm, zal u steeds per planken dienen aan te kopen. De breedste latten van 1mm kan u dus alleen aanschaffen. De prijs per m² is steeds . Horizontaal te plaatsen blokprofiel met korte tan in Ayous thermo FSC voor gevelbekleding.


Ayous is een houtsoort die in ruime mate beschikbaar is in Afrika, welke wij voornamelijk in VDB Plus kwaliteit importeren.

De kleur van het kernhout is witachtig tot crème geel. Aan de lucht blootgesteld kleurt het goudgeel na. De draad is recht tot kruisdradig.


Het hout droogt gemakkelijk met weinig vervorming en scheuren . Alles over de prijzen, toepassingen,. Specificaties voor Blokprofiel wandbekleding gemodificeerd 3. Blokprofiel wandbekleding gemodificeerd 2. Zoekt u een bijzonder thermowood product voor gevelbekleding of voor een dichte tuin wand ? Deze zogenaamde blokprofiel planken van ayous hout zijn thermisch gemodificeerd om de levensduur te verlengen. Heeft er iemand lange-termijn-ervaring met thermowood als gevelbekleding? Thermowood kopen is bovendien . Verantwoord gebruik van hout. We hebben een leidende positie in verantwoord hout.


Dat willen we graag zo houden. Daarom zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden voor verantwoord gebruik van hout en verantwoorde houtsoorten. Zorgvuldige sortering en thermische modificatie leidt tot een prachtig naaldhoutproduct met een hoge duurzaamheid (II).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts