maandag 8 februari 2016

Boomstam wandplank zwevend

Past goed in een landelijke omgeving en is een echte blikvanger in een modern interieur. Ruime voorraad zwevende houten boomstam wandplanken uit o. Blinde bevestiging aan de muur! Op zoek naar een houten wandplank , zwevend aan de muur?


Bekend van het tv programma vtwonen Weer verliefd op je huis!

Zaagfabriek heeft een ruime voorraad wandplanken in diverse afmetingen, houtsoorten en type planken zoals met een boomstam voorzijde of rechte voorzijde. Van een boom uit een tuin of park tot een tafel bij u in huis. Ook een boomstamtafel of zwevende wandplanken ? Neem een kijkje bij woodend!


De zwevende plank wordt onzichtbaar aan de muur bevestigd. Onze wandplanken kunnen eenvoudig zwevend worden gemonteerd. Altijd wandplanken van meerdere houtsoorten.


Hiervoor zijn de planken aan één zijde.

Dit systeem bestaat uit stalen pinnen welke we voor je infrezen. We leveren bevestigingsmateriaal mee, zodat het monteren van de wandplank zo gebeurd is. Je kunt kiezen voor een strak eiken plank of een stoere boomstamplank. Boomstam wandplank met organische vorm aan zichtzijde.


De boomstam wandplank worden speciaal voor u op maat gemaakt, geschuurd en gecoat, tevens kunt u de plank blind ophangen (zonder ophangsysteem geleverd ). Hoe monteer je een blinde of zwevende boomstam wandplank ? Nu we ons eigen huis verder kunnen inrichten met leuke details was het eindelijk tijd om mijn ideeën uit te voeren. Vandaag laat ik je zien hoe je dit . Zwarte stalen plankdragers ! Deze beugels zijn gemaakt voor planken met een diepte van 30cm en een dikte van 4cm (of dikker natuurlijk)Het zijn enkele beugels dus per plank heeft u minimaal beugels nodig. Hoogte: 45cmDiepte: 31cmBreedte: 4cmIs de voorraad niet voldoende of wilt u er planken bij bestellen ? Ons assortiment beschikt over mooie, betaalbare wandplanken.


Bij ons vind je alles van beugel tot wandplank of losse plankdragers. Onze ambachtelijke manier van vervaardigen maakt het mogelijk om indien gewenst de natuurlijke schorsrand – en daarmee de oorspronkelijke vorm van de boom – te behouden. Elke wandplank is daardoor uniek van vorm en structuur. Wandplanken zijn op hun mooist wanneer de ze blind aan de .

De mooiste planken zijn zwevende , of blinde planken. Deze hebben geen steunen of beugels waar ze op leunen. Volg dit stappenplan en je maakt zelf een blinde plank en weet meteen hoe je hem op moet hangen. Zwevend schap of plank blind bevestigen aan muur met stalen pennen.


Met een paar zwevende houten wandplanken aan de muur creëer je ruimte en voeg je sfeer toe aan de strakke, moderne badkamer. Tevens is het mogelijk een massief houten ( boomstam ) badkamermeubel te combineren met houten schappen. Een zwevende houten wandplank is multifunctioneel in elke ruimte in huis, bijvoorbeeld de keuken.


Shop nu jouw wandplank met euro korting, alléén vandaag en… Meer morgen geldig! Geldig op alle wandplanken. Boekenplanken, wandplanken , keukenplanken, audioplanken, zwevende planken, tv-planken, wandkubussen, bureaubladen, losse bladen en kubussen op maat gemaakt.


OP MAAT BESTELLEN IN STAPPEN. Voor Nederland en Belgie. In eenvoudige stappen bestel je het juiste . De wandplank is als het ware zwevend aan de muur bevestigd met blinde bevestigingspinnen welke wij meegeleverd hebben.


Bekijk onze voorraad wandplanken in de webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts