woensdag 17 februari 2016

Eiken timmerpaneel

Een timmerpaneel als meubelpaneel. Van massief houten planken een kast of meubel maken. Kies timmerpaneel eiken of timmerpaneel vuren. Dit timmerpaneel is gemaakt van massief eikenhout.


Timmerpanelen zijn goed te bewerken en kunnen eenvoudig met bijvoorbeeld een cirkelzaag op maat worden gezaagd. Omdat het hout massief is kunnen de gezaagde randen worden geschuurd .

Het Sencys assortiment eiken timmerpanelen bestaat uit diverse massief verlijmde timmerpanelen in de lengte 200cm en diverse breedtes. WoodStock levert eiken en noten panelen op maat. Ook speciale varianten: vingerlas en gestoomd eiken. Houten panelen voor diverse toepassingen, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Voor diverse toepassingen binnenshuis.


Te gebruiken met kastpoten, houten en metalen plankdragers en paneelaccessoires. Uitstekend te lakken en beitsen. Het massieve meubelpaneel is opgebouwd uit eiken latten.


De lange zijden hebben afgeschuinde kanten.

Het paneel is rondom geschuurd. Het hout is FSC gecertificeerd en daarmee afkomstig uit . Btw) contactgegevens de splinter b. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Ook zijn de panelen uitermate geschikt voor het maken van boekenplanken. Met de handige werktekeningen maak je eenvoudig de mooiste meubels. Dit Sencys timmerpaneel is geschikt voor het maken van meubels, werkbanken, tafels, trappen en andere creatieve ontwerpen. Eiken houten panelen doorgaande lamellen en gevingerlast in verschillende diktes.


Bestellen bij Eikenpanelen. CanDo massief paneel eiken 18mm 100X40cm. Ongekend goede kwaliteit! Terug naar TIMMERPANELEN. Een goedde timmerpaneel bestaand uit verlijmde lammellen.


Goed geschikt voor het meubelmakers werk en de interieurbouw. Neem dan contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts