vrijdag 19 februari 2016

Eiken balken zandstralen

Je houten balken renoveren op een snelle, grondige en budgetvriendelijke manier? Laat je eiken balken zandstralen met mineraalkorrels door Straalstudio. Het stralen van eiken balken kan toegepast worden ter opwaardering van een woon of zolderruimte.


Daar zit in de keuken nog het originele eiken balken plafond m door de jaren zwart geworden van het stoken en eten klaar maken. Nu wil ik deze gaan zandstralen , maar heb geen idee hoe dat moet of hoe ik dat moet aanpakken.

Wat kan wel en wat kan niet? Gespecialiseerd zijn wij in totale keukenrenovaties. Zandstralen , ONZE EXPERTISE. De kastdeuren, kroon- en lichtlijsten worden gedemonteerd en . De keuze van het middel en de korrelgrootte is afhankelijk van de houtsoort en de afwerking van de trap (verf, olie, vernis). Door te stralen met zachte glasparels kan men een zeer fijne afwerking bereiken.


Voor sterk hout, zoals bovenstaande eiken balk , is mineraal zand prima geschikt.

Tijdens het zandstralen houdt men . Ook zandstralen wij polyester. Ook voor het reinigen van monumenten en opritten en het verwijderen van graffiti bent u bij Kevin Van Roey aan het juiste . Ik had zelf verwacht dat het hout wat grof zou worden maar dat was het helemaal niet. We hebben de houten balken daarna goed met bestrijdingsmiddelen bewerkt en het ziet er nu prachtig uit. Ik heb mijn eiken balken onlangs laten zandstralen , maar heb nadien bij het afwassen van het plafond water gemorst op het blanke hout. Het resultaat is dat na enkele dagen de delen die nat waren nog steeds aanzienlijk donker zijn dan de andere delen van de balken.


Wij werken in gans Belgie. Hoe kan ik dit oplossen? Vergelijk bedrijven in de regio West-Vlaanderen DB Hardwoods, Houthandel De Regge,. Renoveren houten balken. Door het stralen van eiken gebouwen worden de waterkringen en vervuilingen verwijderd zodat het gebouw in zijn originele nieuwe staat wordt gebracht.


Na het blank zetten, kan de binnenkant behandeld worden zodat het resultaat behouden blijft. Wij zandstralen houten balken (oude eiken of grenen). Eiken balken zandstralen op locatie in de regio.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De metalen kettingen waarmee zware houten balken worden vervoerd en verplaatst laten vaak lelijke plekken achter op het hout. Door de gebinten te laten zandstralen verdwijnen niet enkel deze plekken, maar krijgt het hout ook een lichte, frisse kleur.


Dankzij onze geavanceerde straaltechnieken met lage druk is het niet meer nodig dat u uren en dagen moet schuren . Luchtgommen- zandstralen. U kent ze wel de donkere eiken balken , deuren, trappen en meubelen. Wilt U graag een hedendaags interieur? Wij beschikken over moderne technieken waardoor uw houten materialen een nieuw leven krijgen.


Onze eigen installatie stelt ons in staat de behandeling bij U thuis toe te passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts