woensdag 24 februari 2016

Trailervloer hout

De kwaliteit van de trailervloer is uiterst belangrijk. Het hout van onze trailervloer wordt door ATC aangekocht bij vooraanstaande bedrijven welke een ecologisch beleid voeren. Voor toepassingen op open opleggers worden in het algemeen Bangkirai en Tali gebruikt omdat deze houtsoorten bestendiger is tegen verschillende weertypen. De ATC trailervloeren hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere trailervloeren zoals bijvoorbeeld multiplex vloeren.


Hardhout is erg geschikt als hout voor trailervloeren.

Het is zeer sterk en gaat uitzonderlijk lang mee. Het heeft echter één belangrijk nadeel: de komende jaren wordt het steeds schaarser. De Broshuis trailervloeren hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere trailervloeren , zoals multiplex vloeren.


Zo is de levensduur van de Broshuis vloeren twee tot drie keer zo lang. Daarnaast is de vloer beter in staat om . Voor de trucksector levert ITS vooral veel trailervloeren , kopschotten, hout voor lat om lat en, als broodje van de bakker, de bekende zeillatten. Verkoopleider Arjo Blaak wil tijdens de Carrosserie Vakdagen vooral bekendheid genereren voor de aanvullende service die het bedrijf levert aan iedereen die . Je zou het niet verwachten, maar vaak is de vloer in een vrachtwagen van hout.

Trailervloer -schroeven EV PK. Een stalen vloer is te zwaar. Hoe zwaarder de auto zónder lading, hoe eerder het maximale laadvermogen is bereikt. Materiaal en afwerking bodem.


Je mag me pben voor een prijsopgave, het rubber wat wij in de trailers van onze klanten monteren, verkopen we ook los met de juiste kit ;) Trouwens wel wijs dat je voor een toplaag over je houten vloer gaat, niet alleen voor het dempen van gelui maar ook voor het behoud van je hout ;) Als je nog vragen . Vragen trailervloer vervangen Atec met. Welke bodem in jou trailer? Snel Hout - en Rubberhandel B. Veel mensen kiezen uit financieel oogpunt voor een tweedehands trailer.


Deze moet natuurlijk in goede staat zijn om een paard veilig te kunnen vervoeren. Wanneer dit niet het geval is, kunt u er voor kiezen om de reparaties zelf uit te voeren. In dit artikel vindt u informatie over de renovatie van een houten. De randen en (schroef)gaten afwerken met een goede triplex randsealer en epoxy vulmiddel. De verschillen tussen houten en AluBiComp-vloeren in paardentrailers en nuttige tips over de reiniging van de desbetreffende materialen.


Per m² klik op onderstaande link voor informatie over dit product! Btw toepasbaar op nagenoeg alle drukvaste maar bewegende ondergronden. Direct toe te passen op houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts