woensdag 24 februari 2016

Restaurant utrecht oost

Restaurants in de buurt van Wilhelminapark op TripAdvisor. Lekker uit eten in Utrecht ? Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Wij zijn een toegankelijk restaurant , waar je terecht kunt voor een heerlijke verse pasta, even snel een hapje of lekker uitgebreid genieten. Lees recensies en reserveer direct!


Bij van Oost kan het allemaal.

Het is een handige plek na een uitgebreide speelronde in het park en de speeltuin. Maar wat nou toch echt hoog op ons lijstje staat voor mooi weer is de picknickmand van het parkcafé. Vlakbij het Wilhelminapark in Utrecht Oost opende in die tweede categorie een nieuw, klein buurtrestaurant. Klein Parijs gevestigd in het gezellige Utrecht Oost , een bourgondische restaurant op een gezellig plein. De ambiance, gecombineerd met moderne invloeden maakt het restaurant tot een warme omgeving waar jong en oud kan genieten van een heerlijke diner of een borrel onder het genot van een drankje of een van . Er is altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt.


Parkcafé Buiten is met de auto eenvoudig te bereiken. Op de parkeerplaats in het Wilhelminapark is bijna altijd plaats. Klik hier voor de plattegrond parkeertarieven Utrecht.

In deze jaren zijn wij gegroeid tot een restaurant dat puur eten, goed gastheerschap en mooie wijn hoog in het vaandel heeft. Zo wordt er bijvoorbeeld zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerde . Dan wel graag tijdig reserveren. Ons restaurant is helaas niet geschikt voor kinderen tot jaar. Wij koken op locatie, cateren en hebben een kwalitatief uitstekend thuismenu. In ons restaurant wordt u als gast hartelijk ontvangen en zorgt de kok voor een onvergetelijke smaakbeleving.


Een uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. In Utrecht Oost vind je sinds vandaag een gloednieuwe pastabar: Van Oost. Hij legt uit dat het nieuwe restaurant een wijkfunctie krijgt, waar iedereen welkom is.


Studenten die voor weinig. Pasta is de hoofdzaak bij Van Oost , maar je kunt er ook risotto of lasagne bestellen. Met het mooiste terras aan de Vecht.


Het eten van halve gerechten voor precies de halve prijs. Speciale arrangementen voor ieder gezelschap en voor iedere gelegenheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts