woensdag 10 februari 2016

Hardhout op maat

Ontdek het uitgebreide assortiment hardhout op maat van opmaatzagen. Welke houtsoort u ook kiest, wij zagen uw hardhout gratis voor u op maat. Hout op maat laten leveren? Kom dan snel naar hardhoutdiscount.


Deskundige vakspecialisten ? U kunt bij ons FSC hardhout planken kopen in vele standaardmaten.

Mocht uw maat er niet tussen zitten dan kunt u uw hout op maat laten zagen. De standaardmaten in ons hardhout assortiment. We voeren een groot aantal standaardmaten, of kunnen uw hout op maat zagen en schaven.


Particulieren kunnen bij ons op maat gezaagd en geschaafd hout bestellen via internet. Let er wel op dat wij een houthandel zijn met de mogelijkheid tot het bewerken van hout en geen machinale houtbewerker. Dit houdt in dat we hout ( wat bij ons vandaan komt) bewerken op de gewenste dikte, breedte . Afkorten, schaven of speciale bewerkingen zijn mogelijk. Poort Iroko exclusief is een ambacht maatwerk poort van Iroko hardhout.


Ons assortiment hout hebben wij onderverdeeld in enkele categorieën.

Zo hebben wij balken en latten, houten platen en planken in ons assortiment hout zitten. U heeft de keuze uit diverse vormen en maten. Wij kunnen zelfs producten voor u op maat zagen. Kenmerkend voor al onze hout materialen is dat ze rechtstreeks . ATC is een bedrijf welke zich al meer dan jaar voor 1 gespecialiseerd heeft in het op maat aanleveren van hout en houtproducten voor de Carrosserie-, Aanhangwagen-, en Trailerbouw. We behouden ons het recht voor om deze hooguit 3- kleiner te schaven als vermeldt.


Van hardhout tot vuren,grenen en toebehoren. Kozijnen maken we zelf op maat. Kant en klaar geleverd of als bouwpakket. Bestel kozijnen met de gewenste afmetingen en we gaan graag voor je aan de slag. Wij hebben hout op voorraad voor de vakman en particulieren.


U betaalt per zaagsnede. Zowel naaldhout, hardhout en plaatmateriaal! Soms kan loofhout namelijk ook zachter zijn dan naaldbomenhout. In de praktijk wordt met hardhout echter wel vaak verwezen naar de hardere en duurzamere houtsoorten, wat doorgaans dus tropisch hardhout zal zijn.


Al het hardhout in ons assortiment komt voort uit duurzaam bosbeheer en is 1procent gecertificeerd. Ook kunnen wij dubbele poorten maken, met gelijke vleugels of als één brede loopdeur met een smallere deur ernaast. In het menu met bevestigingsmaterialen vindt u een ruim assortiment hang- en sluitwerk voor de poortdeuren.

U kunt contact met ons opnemen als u een hardhouten poortdeur speciaal op maat wilt . Op zoek naar een uniek profiel? In onze slijperij maken wij ieder gewenst profiel, exact op maat. Dankzij de hechte samenwerking met Hardhouthandel Hotim beschikken wij over een ruim aanbod hardhout van hoge kwaliteit.


Zo kunnen profileringen standaard uitgevoerd worden in Meranti, Mahonie, Ayous, Fraké en. Alle mogelijke houtconstructies op maat. Met onze eigen zagerij zijn wij niet alleen een groothandel in voornamelijk tropisch hardhout , we maken ook alle mogelijke houten constructies op maat. Zo voorzien we andere aannemers voor hun projecten in de water-, wegen- en tuinbouw van het gewenste hout en houten . Binnen uur kan Alblas al het hout en plaatmateriaal op maat gezaagd leveren.


In onze afhaalcentra kunt u direct uw platen op maat laten zagen. Zowel mogelijk in vuren, grenen als hardhout met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts