maandag 29 februari 2016

Wandborden met tekst kopen

Vele aanbiedingen bij bol. Wandborden koop je eenvoudig online bij bol. Een tekstbord is een sprekend alternatief voor een schilderij of poster.


Weerspiegel je innerlijk in je interieur met een tekstbord met een spreuk die bij jou past. Alternatieven voor het tekstbord zijn het wandbord of – paneel.

Alle wandborden in deze rubriek worden van echt massief hout gemaakt. De tekst op de borden zijn. Al onze tekstborden worden in eigen werkplaats gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Alle tekstborden worden binnen werkdagen naar u verzonden met PostNL.


Onze handgemaakte steigerhouten wandborden zijn een lust voor het oog en passen vrijwel in ieder interieur. Via de keuzelijsten kunt u zelf uw kleurencombinatie samenstellen. Wij zulen er dan zorg voor dragen dat u een geweldig mooi product in huis krijgt.


Groot wandbord met harten en grote tekst 150(l) x 80(b) cm.

U kunt uw bestelling gewoon doen, deze zullen dus in de week na de herfstvakantie op volgorde van binnenkomst gemaakt en verzonden worden! Kadoshop De Duizendpoot, de leukste winkel van Aalburg, heeft de mooiste tekstborden en stickers. Mooie en inspirerende teksten. Vind wandbord tekst op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Diverse Herinnerings Borden Van Hout ( stijgerhout, krijtverf geschilderd hout) kan in verschillende teksten en kleuren gemaakt worden, vraag gerust naar de mogelijkheden! Eenvoudig wandborden bestellen? Dan kan bij Sportprijzen.


Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de wandbord te laten graveren met een persoonlijke tekst of ontwerp. Christelijke wandborden met pakkende uitspraken. Door het persoonlijke karakter maakt u elk . Kies uit deze fraai geïllustreerde wandborden met bijbelse teksten voor aan de muur.


Deze zijn voorzien van handige standaard. Je kan ze makkelijk ophangen en het staat superleuk in huis. Wij hebben de mooiste spreuken voor je uitgezocht. Koop je tekstbord online bij Xenos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts