vrijdag 26 februari 2016

Rolborders

Houten rolborders zijn handig voor het verhogen van tuinborders. Kies in onze webshop uit naaldhout en hardhout rolborders. Bestel deze rolborders ook . Ronde rolborders in geïmpregneerd grenen of hardhout.


Eenvoudig online te kopen in de webshop van Online Tuinhout.

Binnen één week in huis. De geïmpregneerde naaldhouten 2x 30cm tuinborder is een extra lange borderrol voor het afwerken van borders in de tuin. De borderrol is verbonden. Delen van de tuin of plantenbakken afscheiden met ronde palen? Gebruik een borderran borderrol, rolborder of houten tuinpalen.


De rolborder bestaat uit halfronde plaatjes met een diameter van 5cm die aan elkaar bevestigd zijn met een galva draad. Hoogte: 40cm Geïmpregneerd.

Met een rolborder maakt u verschillende afscheidingen in uw tuin. Dit kan zijn door te werken met hoogtes, maar ook met verschillende vlakken. Komo keur geimpregneerde rolborders. Borderrollen zijn te gebruiken voor border of bloembak.


Gratis verzending deze rolborders hebben samen een totale . Vind rolborder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De palen zitten met band aan elkaar gehecht en staan dus altijd recht. Deze prachtige rolborder van hardhout van Woodvision is gemaakt van eerste klas, FSC-gecertificeerd . Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs.


Rolborders zijn ideaal als afscheiding voor de tuinborders. Je vindt het bij Prindalshop, de webshop van Prindal Hout ! Kwaliteit tegen aanbieding prijzen. Goedkoop tuinhout koop je bij Tuindomein! Gemaakt van duurzaam FSC Mixed hardwood.


Offertes snel aan te vragen en montage op maat voor het beste resultaat!

Afhalen in jouw vestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts