donderdag 25 februari 2016

Mato gevelbekleding prijs

Mato geeft een moderne toets aan je gebouw. Verschillende profielen Op het doordachte ontwerp van de basisprofielen kunnen heel uiteenlopende ontwerpen geklikt worden. Momenteel bieden we vier verschillende afwerkprofi elen aan.


We twijfelen tussen hout en geprofileerde aluminium gevelbekleding (foto in bijlage). Wij zitten voor m (lengte) op 10m (hoogte) op een prijs van 4. EUR inclusief BTW (ALINEL).

Dit is een prijs voor de isolatie, plaatsing, alle materialen. Op de offerte van MATO wachten we nog Smile. Mato wordt gebruikt als gevelbekleding bij geventileerde gevels. Hierdoor worden de maximale en estetische prestaties gecombineerd met de juiste vochtbalans in een gebouw.


Dit nieuwe systeem staat voor aluminium gevelbekleding op maat. Het is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale latten. Alu-Coating pakt uit met een primeur: Mato.


Een aluminium gevelbekleding is zeer uniek en strak.

Ontdek hier de voor-en nadelen, toepassingen en prijzen van een aluminium gevelbekleding. Met de ontwikkeling van de nieuwe productlijn speelde het Antwerpse bedrijf in op een groeiende vraag van de markt. Er waren al aluminium dakranden, deurtrekkers en gevelcassettes , maar het . De gevelbekleding van mato bestaat uit verticale of horizontale profielen die er onzichtbaar op geklikt worden. Dat kliksysteem maakt hét verschil ten opzichte van standaard gevelbekledingen.


Het grote voordeel is dat beschadigde profielen eenvoudig vervangen worden zonder de volledige gevel te . Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling. MATO staat voor een aluminium gevelbekleding , opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft je woning, . Aluminium gevelbekleding is niet nieuw, het kliksysteem is dat wel”, benadrukt Bart Stoffelen. Bij mijn weten bestaat het nog nergens. De mato -bekleding bestaat uit een aluminium wand die als achterkant dient, en afwerkprofielen die er onzichtbaar op geklikt worden.


Mato biedt verschillende profielen . Met gevelbekleding van Mato creëer je eenvoudig unieke projecten. Kies voor esthetiek zonder in te boeten op kwaliteit. Aluvano uit Sint-Eloois-Winkel is dé specialist op vlak van aluminiumprofielsystemen op maat.


Richtprijs : op aanvraag.

Naast de al bekende Linius horizontale lamellen brengt Renson nu ook verticale aluminium gevelbekleding uit. De Mato -ramen van Profel combineren de voordelen van aluminium en pvc: de slanke profielen en stabiliteit van aluminium en het prijsvoordeel en isolerend . Geef je gebouw een moderne toets Mato staat voor een aluminium gevelbekleding , opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Lastenboek gevelbekleding mato.


Mato is een gevelbekledingssysteem dat opgebouwd wordt uit een basisprofiel in combinatie met plooistukken op maat en een overgangsprofiel. Inbegrepen in de eenheidsprijs van de voorziene gevelbekleding. De kwaliteit van Mato - gevelbekleding begint al bij de voorbereiding. Het aluminium wordt ondergedompeld in een reeks van baden om zo een conversielaag te creëren.


De laklaag zal zich dan optimaal aan het aluminium hechten voor een uitstekende corrosiebescherming!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts