donderdag 25 februari 2016

Schroefhaak zwart

Hij is geschikt voor het ophangen van lichte voorwerpen zoals. Sencys schroefhaak black coated 5mm 16mm stuks. Deze schroefhaak van Sencys is black coated. Ze zijn per stuks verpakt. Alle soorten duimen, haken en ogen.


Van karabijnhaak tot musketonhaak.

Ook schroefoog en schroefduim. Bekijk bevestigingsmateriaal bij GAMMA en online. Met de GAMMA schroefhaak 80x5. Verkrijgbaar in met houtdraad of metrische draad en verkrijgbaar in staal verzinkt , geepoxeer messing en gezwart Deltacoll.


Dit product is geschikt voor lichte . Haak met open oog voor bevestiging in hout of steen, beton in combinatie met een plug. Schroefduim zwart 16x145mm. Mooi voor op een schap of onder een kastje. Om mokken of keukengerei of een lamp aan te hangen Kleur: zwart diga colmore kleur .

Werk je luiken mooi af met de schroefhaken voor luiken van het merk Sam. Op zoek naar stijlvol hang- en sluitwerk? Deze zwarte haak heeft een knoopdiameter van 8cm. Weijntjes heeft een groot assortiment direct op voorraad. Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels.


Voor iedereen een voordeel. Brocante draadijzeren schroefhaak kleur: wit of zwart materiaal: metaal afmetingenlengte . Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren luikbeslag. GAMMA plug nylon 5xmm met schroefhaak verzinkt stuks in de beste. De verzinkte schroefhaken zijn 50mm lang. Spirella deurhaak zwart mm.


Afmetingenlengte met schroef totaal cm. Lengte haak zonder schroef . Kapstokhaak ouderwets ~ schroefhaak ~ kleur zilver stuks. Spinder Design Fusion Kapstok met Haken - Zwart.


Zwart schroefhaak , Magnetic Small in een matte uitvoering. Verkoop van nieuwe, brocante of gerestylde woonaccessoires en kleinmeubelen , staan op markten en fairs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts