vrijdag 26 februari 2016

Kerselaar hout prijs

Europees kersen is een lichte roodbruine houtsoort terwijl het Amerikaanse kersen een warmere donkere kleur vertoont. Het hout heeft op het dosse vlak een mooie vlamtekening. Eenmaal afgewerkt heeft het een mooie warme uitstraling en is het om die reden zeer gewild voor meubelen en . Mooie antieke kast van kerselaar hout.


Deze salontafel is echt in mooi massief kerselaar hout.

Kerselaar 1x 1x mm, E, € 3. Toevoegen aan winkelmandje. Tot de negentiende eeuw was het ook de voornaamste energiebron, onder meer met het uit hout geproduceerde houtskool. Daarna verminderde het belang van brandhout , vooral ten voordele van steenkool en later aardolie. Door de toenemende prijs van deze klassieke energiebronnen kent brandhout vanaf het einde . De schommeling in de vermelde prijsintervallen voor een bepaald lot is funktie van het percentage aan kwaliteitshout dat daarin aangetroffen wordt (hierbij speelt bvb, kleur, geschiktheid voor schillen of afrollen,).


Voor bijzondere houtsoorten (zeer goede eik, kerselaar , notelaar,), kunnen de verkoopswaarden slechts . KERSELAAR - HOUT te koop voor lage prijs : voor houtsnijwerk, kunstenaars of als stookhout, in stukken van 20kg.

TE KOOP , Zeer mooie kerselaar eetplaats , met stoelen , zoals gewone , en met armleuning. Hout is een levend materiaal, het groeit in een natuurlijke omgeving en is dus blootgesteld aan allerlei invloeden. Daardoor zijn geen twee stukken hout dezelfde, elke plank heeft een eigen tekening, kleur en karakter. Ik wil het schrijnwerk dat oorspronkelijk gebeitst werd door de vorige eigenaar een ander kleur geven.


Kan dit met andere kleur beits? Momenteel heb ik een laagje lichte eik (beits)gebruikt. Het resultaat is niet erg bevredigend. Het oorspronkelijke was kerselaar (te rood). Prijzen in euro per mexclusief BTW uitgaande van een order van één of enkele planken.


De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Opmerking mbt vermeting van Amerikaans hout : Normaalgesproken wordt Amerikaans hout vermeten . Prijslijst massief kersenhout. ZANDSTRALEN EETPLAATS IN KERSELAAR. BEHANDELEN BUFFETKAST TAFEL EN KAST. Meld misbruik of ongepaste inhoud .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts