donderdag 25 februari 2016

Onbehandelde bielzen

Eiken spoorbielzen A-keus! Doordat deze biels onbehandeld is gaat het om een milieu vriendelijk alternatief op de spoorbielzen die voor onder de rails gebruikt zijn. Naast de standaardafmetingen hebben we momenteel ook de volgende afmetingen in kleine hoeveelheid . Daarom worden deze bielzen ook wel de moderne spoorbiels genoemd. Maak van deze houten bielzen een mooie verhoogde border in uw tuin of kantafsluiting van uw verhoogd gazon.


Deze onbehandelde eiken houten bielzen zijn alleen hier te koop voor de beste prijs.

Bouw van deze houten bielzen een mooie verhoogde border in uw tuin of kantafsluiting van uw verhoogd gazon. De kopmaat van deze houten . Creosoot (Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen) is zwaar kankerverwekkend. Bielzen van prachtig eiken massief hout. Er zijn vast veiligere middelen om nieuwe onbehandelde eiken bielzen een oude . Van Biezen Hout Import levert vers bezaagde eiken bielzen.


Deze eiken bielzen , ook wel dwarsliggers genoem importeren wij rechtstreeks uit onze zagerijen in Frankrijk en Duitsland. In Hierden op ons opslag terrein houden wij .

Nieuwe versgezaagde Spoorbielzen van eikenhout. De eigenschappen van eikenhout is dat het een sterke duurzame houtsoort is. Het maakt deze houtsoort, mede door zijn natuurlijke uitstraling, erg geschikt voor diverse toepassingen rondom het huis. Eik dwarsligger onbehandeld. Deze wissels zijn niet behandel en hebben een blanke look.


Dit materiaal is ideaal voor het afboorden van perken, paden, tuinen en plantvakken. Deze dwarliggers zullen nog mooi vergrijzen na . Het bedrijf Fred Prinsen B. Dit is nog steeds een belangrijk product. Voor toepassingen in het spoor kan alles geleverd worden. Onze houten spoorbielzen zijn voorzien van een erkend keurmerk en worden gemaakt uit Europees eikenhout waardoor deze duurzame import mogelijk is.


Het eikenhout is onbehandeld en . De spoorbiels tegen een lage prijs. This Pin was discovered by Polly Westdijk. Omschrijving, Verkoopprijs incl. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Afmeting is 14x25x2CMPrijs per stuk 62.

Zowel toepasbaar als afboording als voor het opvangen van niveauverschillen in de tuin. Deze eiken treinbielzen zijn nieuw en onbehandeld en zullen jarenlang onderhoudsvrij meegaan. Bruikbaar voor heel wat mogelijke toepassingen en . Gebruikte biel - 1e keus - gecreosoteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts