maandag 29 februari 2016

Kas folie op rol

Dit type folie is met name geschikt ter bescherming tegen extreme weersomstandigheden en ongedierte. Kasfolie gewapend is op rol te bestellen, variƫrend van breedtes tussen de en meter. Behalve kasfolie vindt u bij BTN de Haas ook tuingereedschap en werkkleding die van pas komen bij het werken in de kas ! Kasfolie van hoge kwaliteit koopt u simpel, vertrouwd en snel op pvc-trap. HET adres voor zeilen, folies en netten.


Al meer dan 1jaar ervaring!

Folie kopen voor uw broeikas, tuinkas, hobbykas of kweekkas? Koop hier uw kassen folie ! Staffelprijs vanaf € 08. Vind kas folie op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gewapende kassenfolie is uitstekend geschikt voor hobbykassen en tunnels of als overkoepeling in uw tuin.


Deze kassenfolie bestaat uit twee lagen transparante folie met daartussen een groene wapeningsdraad voor extra versteviging. Verkrijgbaar met spijkerrand en zonder spijkerrand.

Omschrijving en toepassing. Met de gewapende kassenfolie kunt u eenvoudig jonge gewassen beschermen en zal de temperatuur van de grond stijgen, waardoor uw gewassen sneller. Rollen x ( 3-mtr) . Kastanjes zijn heel lekker maar het is goed om weten dat niet alle kastanjes eetbaar zijn.


De tamme kastanje is dat wel maar de wilde kastanje die ook wel paardenkastanje wordt genoemd is niet voor consumptie geschikt, althans niet voor de mens. Diverse folies per strekkende meter leverbaar van de rol. Assortiment: Standaard gewapend SUV- folie. Thermisch isolatie SUV- folie.


Standaard worden de Greenspan kassen met dit folie uitgevoer dit is ook apart leverbaar. Met gewapend plastic folie kunt u uw eigen tuinkas. De witte banden aan de zijkant zit er niet altijd op dit kan wisselen per rol die ingekocht wordt op dat moment, wij kunnen dit niet vooraf inschatten. Een oplossing is de plastic folie in de winter te verwijderen en op een droge plek op te bergen.


Zaaibedden klaarmaken en verwarmen Bij het zaaien van groenten speelt vaak factor een belangrijke rol , namelijk de temperatuur. Isolatiedoek of noppenfolie houdt kas warm. Het is zo dat groenten soms niet . De investering van een goede isolatie win je op geen tijd. De meest efficiĆ«nte methode is onmiddelijk een overwinteringskas aanschaffen met dubbelwandige . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

UV-bestendige tunnelfolie die ook wordt gebruikt door professionele telers voor vele jaren tuinplezier. Extra gladde folie voorkomt dat stof zich teveel aan de folie hecht. Resultaat: hogere lichttransmissie. Bovendien vergemakkelijkt een glad folieoppervlak het . Transparant met grote nop.


Leverbaar vanaf de rol in breedte meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts