donderdag 25 februari 2016

Zwart vurenhout

Zwarte planken of vuren zwart geïmpregneerd nodig? PontMeyer is de grootste hout importeur van Nederland. Wij informeren u graag over de actuele voorraad.


Voor deze serie Zwart gecoate producten wordt het betere Scandinavische vurenhout gebruikt. Dit hout wordt na het onder druk impregneren gedroogd en vervolgens lagen gecoat met een zwarte industriecoating.

Het resultaat is dat het hout voor lange tijd diepzwart blijft en optimaat beschermd is. Deze houten potdekseldelen en vlotdelen van vurenhout hebben wij zwart laten impregneren onder hoge keteldruk. Hierdoor wordt de levensduur enorm verlengt en zijn de zwarte planken.


De zwarte houten planken zijn mm dik en maar liefst 2mm breed. Ideaal om een schuur mee te betimmeren of om wanden voor . Bent u op zoek naar vurenhout van hoge kwaliteit? Houthandelonline is dé groothandel met een uitgebreid assortiment vurenhout.


Wij bieden het meest diverse aanbod met de beste producten in diverse maten.

Naast ons groen geïmpregneerd tuinhout hebben we nu ook zwart Zweeds rabat hout. Dubbel gecoat rustiek zwart vurenhout om precies te zijn. Dit is keer oliegebeitst zwart hout speciaal voor schuttingen, wanden van overkappingen en gevel betimmeringen die extra lang zwart moeten blijven en behandeld zijn voor.


Geïmpregneerd Vurenhout Kopen? Toepassing: zwarte schuttingplanken, zwarte gevelbekleding op schuren of tuinhout. De zichtzijde van het rabatdeel is ruw en de rabatdelen zijn aan de achterkant voorzien van . Vurenhout is een houtsoort die veel wordt gebruikt bij de bouw van constructies. Vandaar dat vuren ook de term ´constructiehout´ draagt.


De naaldboom wordt in Nederland ook wel de . Topklasse geïmpregneerd zwart vurenhout voor tuin en gevels. Voor 12:uur besteld = morgen bezorgd. Speciale wensen zijn altijd mogelijk.


Voor buitengebruik kiest u uiteraard geïmpregneerd vurenhout , ook geïmpregneerde vuren balken, planken en latten bestelt u eenvoudig online voor de beste prijs. Daarnaast bieden wij ook rabatdelen voor buiten, zowel geschaafd en geïmpregneerd halfhoutsrabat als ruw (fijnbezaagd) zwart geïmpregneerd Zweeds . Topkwaliteit FSC en C klasse vurenhout voor de beste prijs! Om verkleuring tegen te gaan kun je vuren heel makkelijk behandelen met een beits, impregneer of te lakken.


WELKE DUURZAAMHEIDSKLASSE HEEFT VUREN?

VERSCHILLENDE TOEPASSING VAN VURENHOUT ,. Vuren heeft duurzaamheidsklasse 4. Bestel het hout voor uw dak bij Renovadak. De speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd door eeuwenoude Japanse tradities. We branden elk houten paneel in onze eigen oven, waardoor het een unieke koollaag krijgt. De oerkracht van het vuur blijft hierbij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts