vrijdag 12 februari 2016

Stratego reiseditie spelregels

Iedereen is opgegroeid met oorlogje spelen, en tegenwoordig kan dat nog steeds leuk zijn middels een bordspel: Stratego. De reiseditie past ideaal in je koffer, dus neem jij je leger voortaan ook mee op vakantie? De kernwoorden voor het voeren van een oorlog zijn aanval en . Elke speler krijgt speelstukken, welke op het speelbord geplaatst moeten worden.


Stratego is een zeer tactisch en vooral erg leuk bordspel.

Let wel op, want de speelstukken kennen allemaal een eigen rang. Zo is er onder andere een kapitein, een verkenner, een luitenant, een spion en een bom. Maar uiteindelijk draait . Download hier de officiĆ«le spelregels van het bordspel Stratego. Stel zo goed mogelijk je leger op en verover de vlag van je tegenstander. Voorbereiding: Voordat het spel begint, zet je in het geheim je startopstelling neer.


Alle stukken staan bij . Of heb je een tweedehands spel gekocht waarvan de spelregels ontbreken?

De meeste Jumbo spelregels zijn hieronder als pdf te downloaden (om pdf documenten te kunnen openen heb je Adobe Reader nodig ). Mochten de spelregels die je zoekt hier niet tussen zitten, dan kun je ons een . Val aan en verover de vlag! Het spel is uitgevoerd met magnetische pio. Handleiding Spellen ( spelregels spellen).


Voor een aantal handleidingen op deze site heeft u Adobe Reader nodig. Abalone handleiding, Abalone spelregels. Are you ready for this classic strategy game? Ben jij klaar voor het gevecht?


Speel eerst de oefenmissie om vertrouwd te raken met de rangen en spelregels. Populaire spellen Stratego. Te koop: stratego spel van jumbo in blauwe doos. Inclusief de spelregels. Mag bij mij thuis worden opgehaald maar kan ook voor 95.


In verband met de hoge verzendkosten heb ik eventueel nog meer mooie spellen en speelgoed . Spellenwinkel is de online spellenspeciaalzaak! Als hij het duel wint mag hij verder op jacht naar de vlag.

Het team dat er als eerst in slaagt om de vijandelijke vlag bij de teamleider te brengen, is de winnaar !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts