maandag 8 februari 2016

Bureau op schragen maken

Benodigdheden voor een bureau op schragen. DIY- opbergbak met leren handvat Header. DIY : Privé: Opbergbak met leren handvat.


Op zoek naar een goedkoop bureau ? Dit is echt een van mijn favoriete do-it-yourself projecten: het is makkelijk te maken , goedkoop en fleurt heel je werkkamer op! Bekijk de video en ga aan de slag!

Om de Scandinavische look compleet te maken combineer je het bureau met schragen met een industriële kast, een mooie moderne stoel (bekijk hier onze favorieten!) en een aantal fijne planten. Deze home office is geheel in stijl van de nieuwe Pantone kleuren. Een mooie design-stoel en accessoires in jouw favoriete stijl maken de sfeer! Lees dan verder in de interieurblog. Maak zelf een tafel met schragen , zoals dit bureau van Ikea.


Laat je inspireren voor jouw werkkamer. This video is about how to make your own desk. De exacte afstand tussen de twee latjes bereken je door de bovenkant van de schragen te meten, deze moet er nog tussen passen natuurlijk!


Tip: Thomas boort de schroefgaten wel eerst voor, om uit te sluiten dat het steigerhout splijt bij het vastschroeven.

Nu is het tijd om de rand om het bureau heen te maken. Ik heb een aantal onwijs leuke opties gevonden die ik graag aan je laat zien. In deze blogpost neem ik je mee in mijn zoektocht! Hoewel exact deze versie me onhandig lijkt door het middenstuk, vind ik dit idee wel heel erg gaaf!


Bureau met staalpijpen als poten. Sorteren op: Aanbevolen. Wil je zelf je bureau samen stellen? Prijs: van laag naar hoog. Blauw Groen Wit Zwart Bruin Beige Grijs.


Een uniek portret van een vrouw (100x140cm). Dit schilderij is onderdeel van de vele unieke vrouwenportretten die portretschilder Frank Wagtmans heeft geschilderd. Elk portret is 1 handwerk en origineel ontworpen. De prachtige kleuren in combinatie met de artistieke uitstraling maken van dit schilderij iets heel . Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven.


Op deze inspiratiebeelden is veel zwart, wit en hout gebruikt. Zo houd je een rustige basis. Door een breed blad te gebruiken kan je het bureau wat minder diep maken.


Vind bureau schragen op Marktplaats.

Tafelpoten: voor meer dan gewoon een tafel. Een tafel op maat maken is makkelijker dan je denkt met onze tafelpoten en schragen. Voor iedereen een voordeel. Je kan een gewoon bureau omvormen tot.


Misschien met schragen eronder (als het een dikke plank is zal dat wel moeten) maar liefst met van die haken die je aan de muur vastmaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts