vrijdag 22 juli 2016

Aanrechtblad wrappen

Uw oude nog goede aanrechtblad een nieuw uiterlijk geven. Dat kan met onze speciale folies van 3M Dinoc. Voor meer informatie of een offerte kunt u het aanvraag formulier invullen. Zelf uw eigen keuken of badkamermeubel wrappen is heel eenvoudig met onze wrapfolie.


Veel maten, goedkoop en snel in huis. Hoe kun je zelf je eigen keuken wrappen ?

Zorg dat je in het bezit bent van het juiste gereedschap en. Laat uw keuken wrappen voor een compleet nieuwe look en feel! Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor uw keuken . In veel gevallen is het mogelijk om ook uw aanrechtblad te voorzien van een nieuwe folie. De prijs voor het wrappen van een aanrechtblad is vooral afhankelijk. Wilt u de keuken wrappen ? De voordelen van een keuken wrappen zijn de lage kosten en het ruime assortiment aan kleuren waaruit gekozen kan worden.


Er zijn echter ook nadelen die u in het achterhoofd moet houden indien u besluit om uw keuken te voorzien van keukenfolie. U leest ze in dit artikel.

Onze keuken is prima, echter vind ik de kleur van de keuken verschrikkelijk (iets van lever-bruin := , uitgezocht door de vorige bewoners). Ik wil de keuken laten wrappen in een mooiere kleur en een ander aanrechtblad laten plaatsen. Niet tevreden met uw aanrechtblad ? Staat de kleur u niet aan? Of wilt u gewoon wat anders?


In een dag klaar – standaard tot vijf jaar garantie en… betaalbaar! Wij hebben de oplossing voor u: de zogenaamde “Stone-look”! Met een uniek spuitprocédé kunnen wij een stuk . Uw keuken een compleet nieuwe uitstraling? Keuken wrappen door New Cover.


De ideale restyling van uw keuken. New Cover biedt ongekende mogelijkheden voor het wrappen van uw keuken. Aanrechtblad keuken wrappen.


Ontwerptekeningen aanwezig: Nee - Maar wel een goed beeld van de werkzaamheden. Wij willen ons huis verkopen maar de keukendeuren en laden moeten worden opgeknapt. Sloopwerkzaamheden: Nee. Afvoeren oude keuken: Nee.


Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk .

Het keukenblad vervangen is goedkoop (2000) en de bestaande vervangen is binnen een paar uur gedaan. Folie keukendeurtjes zijn mooi en goedkoop. Daarnaast zijn ze in iedere kleur en textuur te kiezen die je wilt.


Bekijk de keukenrenovatie offerte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts