vrijdag 29 juli 2016

Trapleuning op maat

Ideaal voor de renovatie van uw wenteltrap reling. Gaat u een traprenovatie uitvoeren, wij hebben ook veel verschillende overzet treden in de traprenovatie categorie. Gebogen houten trapleuningen zijn er in diverse vormen, lengtes, houtsoorten.


De gebogen vorm van de trapleuning moet, voor een goede en veilige beloopbaarheid van de trap, overal dezelfde hoogte hebben. Metaal met kwaliteit coating.

Bestellen is eenvoudig en inclusief gratis verzending. Voor een INOX trapleuning op maat bent u bij INOXvakman. Wij zijn gespecialiseerd in INOX trapleuningen op maat.


Een INOX trapleuning bestelt u online bij INOXvakman. U kunt gericht een kijkje nemen naar een . Klik_hier_voor_de_video Benelux Woodproducts maakt ook leuningen op uw gewenste maat. Staat uw houtsoort er niet bij of zoekt u een afwijkende maatvoering of bewerking zoals sponningen (ook mogelijk in ronde houten Leuningen) mail ons dan voor een scherpe offerte.


Er is veel mogelijk als het gaat om de trapleuningen van uw trap.

Gebogen of recht, hout of rvs, een diameter van tot mm, wij kunnen op basis van uw wensen een trapleuning op maat maken. U heeft ook de keuze uit verschillende leuningdragers. Led-verlichting behoort eveneens tot de mogelijkheden.


Wilt u een houten trapleuning op maat laten maken? Maatkracht heeft een prachtige collectie aan houten trapleuningen. Trapland produceert uw trapleuning op maat naar uw wensen. Informeer vandaag nog naar onze voordelige aanbieding! Trapleuningen in alle soorten en maten.


Balustrades en handgrepen moeten in de eerste plaats veilig en stevig zijn, maar het oog wil ook wat natuurlijk. Waarom dus niet een elegante maatwerk leuning laten maken in metaal, inox of aluminium? Bij TWS kan u een balustrade of (trap) leuning laten maken op maat van uw ruimte, uw stijl én uw budget, want de . Roestvrijstalen of smeedijzeren trapleuningen online bestellen.


Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw trapleuning direct online. Uiteinden voorzien van RVS einddoppen.


RVS trapleuning uit buis Ø 4mm, met aan de buis bevestigde leuninghouders.

Fabricage in werkplaats RVSBeurs. Prijs is gebaseerd op de lengte van de trapleuning en het aantal benodigde leuninghouders. Tot meter volstaan leuninghouders, tussen 2 . Wilt u ook uw trap, tuin of bordes een prachtige uitstraling geven?


Dan is een RVS- trapleuning op maat van HTI-​RVS een prachtige oplossing. RVS is zeer duurzaam en slijtvast. Ook zijn trapleuningen van RVS makkelijk schoon te houden.


Een RVS-trapleuning kan dan ook in elke denkbare situatie geplaatst worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts