maandag 11 juli 2016

Anti worteldoek horta

En wil je de onkruidgroei écht grondig tegengaan, werk dan met een combinatie van antiworteldoek en sierschors. Sierschors tussen je planten zorgt niet alleen voor minder onkrui het verhindert ook dat slakken bij je planten komen. Antiworteldoek laat wel water maar geen licht door.


Hierdoor kan er geen onkruid tussen . Wil je een stuk van je tuin bestraten maar wemelt het van het onkrui dan is worteldoek een uitkomst.

Dit zijn grote matten van geweven kunststof vezels waar planten niet doorheen kunnen groeien. Ze zijn dan ook ideaal om te gebruiken onder tuintegels, . Oost-Vlaanderen, te Lede. Vanuit ons logistiek centrum verdelen wij o. Anti - worteldoek , en tal van andere aanverwante tuinartikelen. Wij beleveren zowel particulieren als tuinaannemers.


Worteldoek is geweven uit zwart plastic.

Het heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Dit antiworteldoek zorgt voor onkruidwering tussen bodembedekkers, struiken en groenten. Dit waterdoorlatende doek is uitermate geschikt voor de aanleg van paden, bij hellingen en bij boorden.


In de webshop van Tuinmaterialen Meynen vind je een overzicht van geotextiel voor filtering of drainage bij tuinaanleg, ook antiworteldoeken. Dit Hendrik Jan anti worteldoek van bij meter is bedoeld om te plaatsen onder verschillende typen gron zoals: grin houtsnippers maar ook bestrating. Daarnaast kan je het gronddoek ook gebruiken als grondbedekking in glazen serres of als bescherming voor vijverfolie. Title: Horta folder, Author: Online Publication, Name: Horta folder, Length: pages, . HORTA Goltstein-Craemers BVBA.


Een antiworteldoek of bodembedekker helpt al een heel eind. Sierschors is ontzettend… Meer doeltreffend tegen onkrui behoeft weinig onderhoud én het ziet er mooi uit. Meer weten over onkruid bestrijden of, beter nog, voorkomen?


Leg anti - worteldoek op de bodem om het onkruid tegen te houden. Maak een plantplannetje en hou daarbij rekening met complemen- taire planten ( Vraag meer info in je. Horta -winkel).


PRODUCTGROEPEN Kies een categorie. Finest Btn De Haas With Anti. In de Horta vierkantemetertuin kweek je heel het jaar door smakelijke groenten en kruiden op een beperkte ruimte.

Starten is heel eenvoudig: Kies een plaats waar je vierkantemetertuin minimaal uur zonlicht per dag krijgt. Leg een anti - worteldoek op de bodem, om onkruid tegen te houden. Winters worden uw wortels zelfs beter beschermd tegen strenge vorst door een laag boomschors. TUIN Horta Moestuindag Moestuinieren Snoephaag Kruiden uit je eigen tuin Gazon Mollen en bodeminsecten Strooiwagens Sp.


Dit doek laat wel water, maar geen zonlicht door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts