woensdag 27 juli 2016

Unp staal

UNP contructiebalken nodig? Staal Digitaal is de online specialist in staal. Snel, betrouwbaar en ijzersterke service. UNP balk nodig voor uw kluswerkzaamheden?


Balkstaal Staaltabellen voor het voorraadprogramma en technische gegevens voor stalen balken.

Draagkracht-grafieken kolommen, Draagkracht-grafieken liggers. Met een gericht assortiment UNP profielen, die wij zelf op maat voor u zagen bent, bent u verzekerd van topkwaliteit staal voor de beste prijs. En ook kunnen wij heel snel leveren. Huisman Gemert levert UNP profiel snel vanuit voorraad. Veel verschillende profielen beschikbaar tegen scherpe prijzen.


Maximum toelaatbare gelijkmatige belasting in kg. De cijfers gelden voor een balk, vrij opgelegd aan de uiteinden, rekening houdend met het eigen gewicht. Vb HEB2van meter buigt.

Wat voor soort stalen H- balken u ook zoekt, wij kunnen het leveren. Specificaties UNP BALK . Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuningsconstructies van bruggen of viaducten , gordingen, damwanden of hallenbouw: onze stalen balken, staalplaten, constructieplaten, kokerprofielen en massief rondstaal vormen het fundament voor elk geslaagd project. Altijd leverbaar in standaardafmetingen of kant-en- klaar op maat . Voor Nederland geldt: de eerstvolgende leverdag is dinsdag 1-5. In België wordt er niet geleverd a. De eerstvolgende leverdag voor België is dus woensdag 3-5.


De website geeft deze dagen niet de juiste afleverdatum automatisch weer. Een U-profiel is een stalen profiel in de vorm van een U. Deze profielen hebben hun hoogste traagheidsmoment over de Y-as (zie afbeelding) en worden in de regel dan ook in die richting belast. De twee evenwijdige delen van de balk noemt men de flenzen, het verticale deel heet het lijf.


Profielstaal is een term voor een productgroep gemaakt uit staal , maar ook voor een staafvormige bouwdeel uit deze groep. Direct inzicht in voorraad en leverdata? Stalen UNP profiel per meter.


Snelle levering door heel NL, gratis zaagservice en altijd slechts verzendkosten, ongeacht grootte bestelling! Te koop stuks gekoppelde unp 1profielen lengte meter.

Goed te gebruiken als ondersteuning van balklaag, muren u bied per stuk. Op zoek naar een UNP profiel? Limtrade heeft een groot en divers aanbod aan metalen klusmaterialen waaronder balken, staalprofielen en aanlasartikelen.


De prijzen voor een UNP profiel zijn zeer scherp, wij zijn de goedkoopste van België. Balken staal HEA HEB HEM IPE UNP in diverse kwaliteiten op handelslengte of op maat gezaagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts