woensdag 13 juli 2016

Woodstock eiken

WoodStock levert eiken en noten panelen op maat. Ook speciale varianten: vingerlas en gestoomd eiken. Kwaliteit(en) meer informatie. Kies voor de kwaliteit van massief eiken panelen! Afhankelijk van de afwerking en bewerking kan massief eiken in .

Het geoliede klassic parketvloer heeft een typisch parket uiterlijk, en is gemaakt met echt eikenhout. Woodstock Eiken Geolied Classic Parket. De vloer valt op door de grijzige kleur waardoor de vloer warmer overkomt dan een wit geoliede vloer.


Door het geborstelde oppervlak heeft de vloer. De planken zijn 092m lang . Het houten wijnrek is echte eyecatcher, heel stijlvol, puur en tijdloos. Door de handvaten is het tijdschriftenrek makkelijk verplaatsbaar.

Aan het einde van dezen doorgang ontving hen eene kleine voorzaal, vanwaar zij in de kamer . Bestel direct online voor de voordeligste prijs! Vermijd rommel met de inherente robuustheid en eenvoud van hout. Patronen die een echt doorgeleefde plank creëren. Mooi robuuste eiken salontafel van de meubellijn woodstock. Deze is te verkrijgen bij de bommel meubelen voor een nieuwprijs van € 79-.


De salontafel wordt verkocht ivm de aanschaf van een. Uitrijdbaar (met onderstel op wielen). Hout: Oak 1(licht eiken ) of Oak 2(gerookt eiken ). Lak: Grijsbruin, Witgroen, Alpinewit of loodgrijs. Ontwerp: Dorigo Design Unieke volledig houten stoel. Ben je dealer van FP Collection . Direct leverbaar, wordt binnen werkdagen.


Maatwerkaanpassingen zijn mogelijk (tegen meerprijs). De collectie heeft gladde deuren, zonder groeven en is standaard zonder grepen.

De meubels zijn hier afgebeeld in kleur 91 Clay Oak mat, maar zijn ook . Waarom dan toch de verwijzing maken denk je misschien? In een uitgebreide collectie die zowel modieuze grijstinten als meer traditionele beige- en honingnuances omvat, is er voor elke smaak een eiken vloer te vinden, van hedendaags tot knus en comfortabel. Het oppervlak met reliëf en de 2-zijdige V- groef, met . Offerte aanvragen via de website gaan geheel automatisch en ontvangt u dan ook. Dit kunt u in verschillende houtsoorten bestellen. Denk hierbij aan massief eiken , noten of beuken hout.


Het is een soort hout dat van de slavische eik komt. Massief eiken hout is een mooi voorbeeld voor houten panelen. Praktisch: vlekbestendig en makkelijk te reinigen . Klassiek en stijlvol: eik blijft een favoriet.


Van verwerkt tot rustiek, de natuurlijke kenmerken van het hout worden op een ingetogen manier getoond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts