donderdag 28 juli 2016

Rolborder 40 cm

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Ideaal voor het opvangen van hoogteverschil in uw tuin.

Onze rolborder is gefreesd en celfix geinpregneerd en met twee ijzeren draden verbonden. Snel en eenvoudig aan te brengen. De rolborder heeft onder normale omstandigheden een . Hoogte: 40cm Geïmpregneerd. Goedkoop en snel geleverd. Rolborder , leuk voor in uw tuin!


Bestel online en voordelig op Nubuiten.

Voorkom het verspreiden van uw grind of boomschors met deze naaldhouten rolboord. Luxe FSC hardhouten borderrol van hardhout. De rol wordt door sterk ijzerdraad bij elkaar gehouden.


De levensduur van deze houten rolborder is ongeveer 8-jaar. Een exclusieve a-kwaliteit tuinafscheiding en rolborder van Elephant by Dekker. Aantal: Toevoegen aan mijn verlanglijst. De geïmpregneerde naaldhouten 2x 30cm tuinborder is een extra lange borderrol voor het afwerken van borders in de tuin.


De borderrol is verbonden. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. De gemiddelde uiterlijke levertijd van dit product bedraagt werkdagen. AANTAL: In winkelwagen . Delen van de tuin of plantenbakken afscheiden met ronde palen? Gebruik een borderran borderrol, rolborder of houten tuinpalen.


Er zijn ook borderrollen met een uitspoeldoek. Het doek voorkomt dat de . Met deze mooie houten borderrand kan je de verhoogde borders in je tuin perfect afwerken.

Ze geven een natuurlijke uitstraling en zijn flexibel waardoor je mooie organische vormen in je tuin kan gaan creëren. Een rolborder is gemaakt van gehalveerde vuren paaltjes die met draad aan elkaar zijn bevestigd. Plaats de rolborder en vul de sleuf aan één zijde met . Rechte afboordingslat in verzinkt staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts