donderdag 21 juli 2016

Grey wash verf aanbrengen

Al tijden was ik benieuwd naar de Greywash van Action! Ik probeerde hem uit en legde het vast op. Kies dan, indien mogelijk, een methode waarbij je als afwerking een vernis kunt aanbrengen.


Dus bijvoorbeeld een wash van krijtverf of verniswas. Hieronder kun je wat meer lezen over de verschillende technieken. Gebruikte producten vind je onderaan de pagina.

Wil je meer weten over het zelf maken van een. Na het aanbrengen van de grey wash op het hout is het nog leuker om deze houten planken om te vormen tot een compleet meubel. Middels de juiste bouwtekening is dit . Ik wil mijn grenen vloer een whitewash of greywash behandeling geven, maar de vloer is geschuurd en al gelakt met een watergedragen lak van Hermadix. Kan ik hier met een lak overheen die een whitewash of greywash effect geeft?


Ik laat een kastje maken van Amerikaans. Hoe het potje eruit ziet. Ze hebben ook whitewash, maar voor op mijn nieuwe kamer vond ik . Informatie over het aanbrengen.

De white-, grey -, black-, en color wash verf is op waterbasis en daarom zowel voor binnen als overdekt buiten geschikt. De uitstraling heeft een uniek effect. Het is gemakkelijk toe te passen op kaal hout en geeft een mooie unieke uitstraling waarbij de houtstructuur zichtbaar blijft. Berichten over grey wash geschreven door meubeluniek.


De pot goed omroeren en een dunne laag aanbrengen op (liefst) eikenhout. Zo kun je met gekleurde boenwas werken, maar ook met een wash van verdunde Abbondanza krijtverf. Het Greywash effect creëer je door lagen The Color Collection Krijtverf aan te brengen. Gebruik dikkere kwaststrepen voor een extra oude look.


Vervolgens (na droging van de verf ) The Color Collection Wax aanbrengen in de hoeken en randen van het meubel. Zowel voor de wax als voor de krijtverf is hier een grijzige . Beitsen en verven , white en grey wash. Hout verouderen en bleken met oxaalzuur. Verftechnieken en huismiddelen voor houtveredeling om zelf te maken. Meubels verven met White Wash en hoe je White Wash moet aanbrengen.


Allereerst wat is White Wash ? White wash is eigenlijk niets anders dan zwaar verdunde verf. Doodat de verf zwaar is verdunt dekt het niet en blijft er een dun laagje kleurpigment op het hout of de . Na de eerste laag drogen en daarna licht schuren. Bekijk online het product Greywash verf vintage look Voor binnen en buiten.

Bekijk dit product en meer Verf -producten op Action. Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig. Vroeger kreeg je het white wash -effect met kalk en bijenwas. De KARWEI binnenbeits interieur grey wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis.


Zit jou kleur er toch niet bij, dan kun je deze laten mengen in de KARWEI bouwmarkt op de verfmengmachine. Het meubeltje mag er beschadigd en oud uitzien, want dát is het effect dat je uiteindelijk wilt bereiken! Deze zijdeglanzende beits is. Als dat zo is, kan direct worden begonnen met het aanbrengen van grey wash.


Hebt u een schutting die reeds bewerkt is, dan dienen logischerwijs deze eerder aangebrachte was- en verflagen eerst te worden verwijderd. Pas dan gaat u verder met de eigenlijk grey wash behandeling. Breng de grey wash aan met een . Het aanbrengen van Dimma Wash is zeer eenvoudig omdat de verf met water te verdunnen is.


Het onderhoud van deze white wash verf is . Spring naar Aanbrengen van verdunde verf – krijtwash - Als deze basislaag droog is, breng je een wash aan met de tweede kleur. Doe steeds een klein stuk en veeg overtollige verf meteen weg. Je kunt de tweede laag ook wat nonchalanter aanbrengen voor een wat stoerdere uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts