donderdag 21 juli 2016

Spoorbiels afmeting

Koop of Verkoop spoorbielzen op Marktplaats. Eiken spoorbielzen absolute A-keus! De transportkosten bedragen standaard € 7- per pakket (stuks). Bij afname van meerdere pakketten daalt deze prijs aanzienlijk.


Wij nemen na een bestelling altijd contact met u op voor een leverdatum. Transportkosten voor Waddeneilanden .

Dwarsliggers worden ook ( spoor)biels , bielzen of spoorbalken genoemd. De dwarsliggers worden weer gedragen door het ballastbed. Deze maat maakt ons product zeer breed toepasbaar. Deze rustieke grenen hout bielzen (formaat spoorbiels ) zijn de opvolger van de inmiddels vanwege milieuredenen verboden houten spoorbielzen met teer.


Bestel Bielzen eiken hout hier voor de beste prijs. Van Biezen Hout levert eiken bielzen in diverse afmetingen tegen scherpe prijzen. Naast de eiken bielzen leveren wij ook gebruikte spoorbielzen.


De eiken bielzen importeren wij rechtstreeks uit onze zagerijen in Frankrijk en Duitsland.

De spoorbielzen zijn onbehandeld en daarom ook milieuvriendelijk. Aangezien wij de kwaliteit van het hout hoog in het vaandel hebben verkopen wij alleen 1e keus eiken bielzen. Van de gangbare afmetingen hebben wij een ruime . Behandeling: Geïmpregneerd. Door ons verleden als handelaren in ( gebruikte ) spoorbiels , kunt u nog steeds bij ons terecht voor nieuwe eiken, -grenen, -en azobé bielsen. Het grenenhout is verduurzaamd volgens de . De hoogte- en breedte- afmetingen variëren symmetrisch over de lengte-as, waarmee een wigvorm wordt verkregen die gunstig is voor de opsluiting van de ligger in het ballastbed.


Spoorbielzen A keuze eiken spoorbiels. Per stuk exclusief btw ! Gratis af te halen in Haarlem. Tuin en Terras, Tuinaccessoires. Nieuw binnen bij Eppinga. We hebben de bielzen in deze maten: Diktes: 20mm, 30mm en 50mm.


Deze tafel is uniek want hij is gemaakt van oude spoorbielzen , hij wordt dan ook wel “Railway” tafel genoemd. Met deze tafel heb je pas echt iets unieks in huis! De tafel is erg robuust en daarmee erg onderscheidend . Soort, Dampalen en Bielzen . Ramzi tafel van spoorbielzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts