donderdag 21 juli 2016

Gebrand larikshout prijs

Shou Sugi Ban zwart verkoold plank x 1mm lengte 3cm. Tom heeft Pieter Weijnen ingeschakeld om dat mooie gebrande larikshout te krijgen. Pieter is een expert in deze techniek, die hij op rondreis door Japan is tegengekomen. Vroeger vlogen er nog weleens huisjes in brand in Japan en dan ging vaak de rest van de wijk mee. Daarom bedachten de Japanners daar iets tegen.


Voor de gevel gebruikten wij zwart gebrande lariks.

Iedereen wilde weten waar zij dat mooie gebrande hout konden verkrijgen. We hebben sampleboxen samengestel één voor interieur en één voor exterieur. De samplebox komt met een zwarthout catalogus en samples. Wij kunnen helaas niet ongelimiteerd alle aanvragen honoreren en vragen daarom om een bijdrage in de kosten.


U kunt de box hieronder bestellen. Met specifieke detaillering is het gebrande hout zo goed als onderhoudsvrij. Ook binnen zet Onix (niet voor niets winnaar van de oeuvreprijs houtarchitectuur) het glanzend zwart verder in de kastenwanden.


Tonosho Eik, gebrand , gefixeerd. Postadres: Edmond Halleylaan 46.

ZV Amsterdam bezoekadres: Zijtak 2. Black_Out_Thermo_Grenen_Recht_Geschaafd. Black-Out Thermo Grenen Recht Geschaafd. De stammen waar de woning op rust, werden geleverd door Staatsbosbeheer en LokaalHout leverde de rest van het hout. Deze techniek wordt Shou-Sugi-Ban genoemd.


Continu zijn wij op zoek naar nieuwe, unieke BarnWood-producten. Dit is een methode speciaal voor het maken van unieke wandbekleding. Tijdens de behandeling wordt het . De oorspronkelijk reden om het hout te branden was om houten huizen te beschermen tegen brandoverslag. Pieter Weijnen paste voor het eerst gebrande lariks toe bij de bouw van zijn tweede energie-neutrale huis op Steigereiland.


De kazerne werd geschikt gemaakt voor het winterrestaurant en kreeg een subtiel ingepaste nieuwe façade, een nieuwe vloer en werd voorzien van 3 . Lichtkoepel stalen deuren kozijnen eikenhout oak wood steel doors lampen led loungeset garden inspiration veranda kantoor office tuinideeen tuinidee wonen landelijk buiten outside living country style luxery vijver koivijver koikarpers waterval . Een Beton met Hout Afsluiting Plaatsen kan soms aardig wat kosten. Finn denne og andre Pins på For the yard av joyfulwren. Lariks hout in Groningen en omstreken. Het bleek echter ook een . Wij hebben al ons lariks hout op voorraad in de vormen van palen, ( potdeksel)planken, balken en ijsselrabat.


Met prijzen vanaf € per meter zijn wij de goedkoopste van Nederland! De wat brosse koollaag vraagt om specifieke detaillering om de invloed van weer en wind te verminderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts