dinsdag 19 juli 2016

Wat is okoume

Okoumé heeft een rossige kleur. Het is niet erg zwaar, erg sterk of erg mooi: het is vooral gelijkmatig. Het wordt normaliter verwerkt tot multiplex platen.


De verwerking van het hout tot multiplex vindt traditioneel . Multiplex watervast okoume bestellen.

Voor 12:uur bestel morgen bezorgd. Watervast hout voor boeidelen, gevel en dak. Aucoumea klaineana Pierre. Tropisch West-Afrika, voornamelijk Gabon, Guinee . Gewicht kan wat varieren omdat de soortelijke massa van het hout waaruit het gemaakt is ook kan variëren.


KORTING Als u in één koop . Het hout van deze boom is bekend onder vele namen, onder hen Acoume, Gaboon hout, Uume en Zouga.

Plaatmateriaal, gebruikswenken. Wij bedanken u voor uw plaatmateriaal- aanschaf. Om het optimale resultaat uit uw panelen te halen, geven wij u hier enkele gebruikswenken. Het belangrijkste groeigebied bevindt zich in Gabon.


De bomen worden gemiddeld tot meter hoog en de diameters verschillen van tot 1centimeter. Zoek je plaatmateriaal dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Deze multiplexplaat is opgebouwd uit meerdere fineer lagen en gebonden met hars en daarom licht van gewicht en sterk.


Dankzij de watervaste verlijming van het . De plaat is beschikbaar in meerdere maten en na het gronden en sealen beschilderbaar. De allerbeste multiplex voor buiten koop je bij Houthandelonline. We zullen proberen hier wat duidelijkheid in te brengen. Dit houtsoort dat rossig van kleur is en redelijk licht van gewicht. Door de fijne nerfstructuur is deze plaat uitstekend geschikt om te bewerken met alle . Ik moet wat multiplex aanschaffen, maar weet nog niet welke soort.


De meest gangbare zijn natuurlijk mahonie en okoume multi.

De dekfineren van de platen worden vaak gemaakt van okoume , populieren en berken. Ook andere houtsoorten worden gebruikt. De lagen zijn kruislings op elkaar gelijmd waardoor er een sterke houten plaat ontstaat die minder snel krom trekt. In de regel kan worden gezegd dat hoe meer fineerlagen een plaat heeft, hoe . Frans okoumé multiplex uit voorraad leverbaar door Leeuwerik.


Een van het meest gebruikte constructie multiplex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts