dinsdag 12 juli 2016

Aluminium deurnaald prijzen

Bent u op zoek naar aluminium deurnaalden? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan deurnaalden, waar u uiteraard de volledige fabrieksgarantie op krijgt. Uitvoering: met kantschuif en slotsparing. Verkrijgbaar in varianten . Prefab deurnaald met losse opbouw kantschuiven en voorzieningen voor een hoofdslot.


Deze naald is bedoeld voor dubbele deuren, die binnen gesitueerd zijn en geschikt voor deuren van mm dik.

Afhankelijk van de lengte van de deur zijn de bijbehorende kantschuiven in lengte aangepast, zodat de . Geluidsisolerende labyrint deurnaald met grendels en voorzieningen voor een hoofdslot. De in een laboratorium gemeten geluidsreductie bedroeg dB. De naald is voorzien van vinyl-schuimband. Het deurnaaldprofielsysteem verzorgt de afdichting tussen dubbele houten deurbladen, waarbij de deurnaalden de kopse kanten van de deurbladen . Ook maatwerk deurnaalden zijn eenvoudig te monteren. Zelfs in een renovatiesituatie is een optimale.


De producten die Alprokon . Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen.

Ook zijn er speciale 0modellen die . Deze deurnaaldprofielen zijn alleen geschikt voor dubbele deuren zonder een sponningaanslag. De benodigde tussenruimte bedraagt . Inbraakwerende prefab deurnaald met geïntegreerde kruk of cilinder bediende meerpuntsluiting. De ruimte tussen de dubbele deuren afgedekt door een zichtbare aluminium geanodiseerde deklijst van mm breed met geïntegreerde tochtborstels. Deurnaaldprofiel aluminium per verpakking meter.


Rubber voor deurnaald 62mm per meter Rubber voor deurnaald 62mm per mete. Alprokon Dorpelprofiel brandweren aluminium Ferno-Tec no. Maximale brandwerendheid minuten. Stalen deuren en puien De meest voor de hand liggende faalmechanismen van stalen . Aluminium profielen omvatten de beide kopse kanten van de deurbladen. Terug naar de inhoudsopgave.


Een deurnaaldstel bevat lengten aluminium (geboord) en één lengte rubber. Toepassing: binnen- en buiten- draaiende ramen en deuren. Sponningprofielen handelslengte: 2. De deuren mogen ook worden voorzien van een glasopening. Alle brandwerende voor- zieningen zijn opgenomen in de deuren en de aluminium deurnaald.


Dit betekent dat er geen brandwerende voorzieningen in het kozijn hoeven te worden aangebracht.

De minuten brandwerende oplossing voldoet aantoonbaar in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts