dinsdag 26 juli 2016

Bijzondere restaurants utrecht

JAN zet daarom al haar favoriete adressen op een rij, onderverdeeld in drie categorieën. SFEERVOL TAFELEN MET EEN GOED GLAS WIJN. Meneer Buscourr Bij Meneer Buscourr . De afgelopen tijd ben ik ontzettend fan geworden van de stad Utrecht.


Ik vind het dan ook heerlijk om langs de gracht te lopen en nieuwe winkels of restaurants te ontdekken.

En doordat ik er steeds vaker kom heb ik ook aardig wat restaurants uit kunnen . Wanneer u uit eten gaat, wilt u meer dan alleen een smaaksensatie. Wij geloven dat een avond uit een bijzondere beleving moet zijn, van begin tot einde. Restaurant Brass bevindt zich midden in de sta maar weg van alle drukte . Kafé Belgie, Oudegracht 19 Utrecht. De beste restaurants in Utrecht , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Utrecht en zoek op prijs, locatie en meer.


Hippe inrichtingen, gezellige drukte en bijzondere locaties maken een restaurant uniek.

De sfeer in een restaurant vind ik het allerbelangrijkste. Oke, na het eten natuurlijk. Laten we gaan voor een combinatie van sfeer, goed eten en lekkere drankjes. De laatste tijd verlaat ik het mooie . Dinner in Motion is een 3graden restaurant waarbij al je zintuigen geprikkeld worden.


Zittend aan een lange tafel ga je met gasten op culinaire reis! Lopend door Utrecht kom je het ene terras na het andere tegen. Deze hotspot heeft de echte Utrechtse charme: het restaurant zit aan de werf van de Oudegracht en dat zie je erin terug.


Vooral het Wolvenplein is een bijzondere locatie. StanCo is een stoere plek, middenin het centrum van Utrecht , waar je gezellig kan borrelen en lekker kan eten. Normaal gesproken bestel je in een restaurant als hoofdgerecht vlees of vis, maar niet bij Le Jardin.


Bekijk het inspirerende overzicht van bijzondere restaurants in Nederland waar u in alle rust kunt vergaderen en neem direct contact op met het restaurant van uw keuze. Persoonlijke aandacht, Dutch Design in een bijzonder historisch gebouw. Midden in het Griftpark, net buiten het centrum van Utrecht.


Per provincie is een top tien gemaakt. Naast de drie genoemde restaurants staan in de Utrechtse IENS Top: Enya in Maarssen, Bij Teus in Houten, De Schans in Montfoort en Beyerick in Zeist. Lekker uit eten in Utrecht ?

Lees recensies en reserveer direct! Na het bezichtigen van zoveel moois in Utrecht is het tijd voor een lunch, diner of gewoon een drankje in één van deze, wederom, bijzondere locaties! Bijzondere horeca in Utrecht. De restaurants en cafés staan in willekeurige volgorde.


Uit eten in Utrecht Restaurant ? Eten Utrecht bij Den Draeck, de beste van Utrecht restaurants ! Heerlijk gastvrij in Utrecht. Restaurant Zuiver is een bijzonder en authentiek restaurant in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2. De tofste zaken en beste hotspots van Utrecht.


Firma Pickles is een burgerrestaurant - en wijnbar in één. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en op eigentijdse wijze geserveerd. Proef de botermalse vleessoorten uit de . TripAdvisor van glutenvrije restaurants in Utrecht.


Maitre Jorn Klarenbeek verwelkomt u in ons sfeervolle restaurant dat garant staat voor culinaire kwaliteit. Het mooie interieur, de . Onze keuken is Frans-internationaal georiënteerd met een klassiekmoderne twist. Onder leiding van chef Dustin Pardoen heeft ons .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts