maandag 25 juli 2016

Boomband autogordel

Door het gebruik van de brede boombanden worden bomen in de juiste stand gehouden. Vraag vrijblijvend een offerte aan. De boomband is, de naam zegt het al, gemaakt van gerecyclede autogordels.


De autogordels zijn ideaal als boomband , omdat deze band niet uitdroogt. Voor extra stevigheid kunt u kiezen voor een boomband autogordel. Deze wordt steeds vaker gekozen boven de traditionele rubberen boomband.

Rubber kan uitharden waardoor het de stevigheid verliest. Een boomband autogordel heeft hier geen last van en daardoor een lange levensduur! Voor het opbinden en vastzetten van bomen. Vele aanbiedingen bij bol. Productnr, Omschrijving, Prijs, Levertijd (werkdagen).


Bereken de prijsdoor op de regel te klikken. Boombanden koop je eenvoudig online bij bol. Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij.


Wees de eerste die dit product reviewed.

Verkoop per rol, meter op een rol. Dit boomband is een afvalproduct. Het is dus mogelijk dat de rol uit meerdere stukken (samen meter) bestaat.


Categorieen: Erfafscheiding en afrastering. Subcategorieen: Diversen. Door middel van een boomband gordel van meter voorkomt u dat de boom scheef groeit en dat de wortels breken. Tuinen van A tot Zaden, levert het complete assortiment goedkoop, snel en per stuk door het hele land. Beschikbaarheid: In voorraad.


Door het vastzetten van de boom met een boomband wordt de boom in de juiste stand gehouden. Het aanbinden mag niet te los gebeuren, want dan kan de boomband langs de bast gaan schuren en bestaat de kans dat de boom scheef komt te staan. Makkelijk vastzetten middels spijkers of schroeven.


Marbo boomband Type auto gordel, spciaal aanbevolen, geen insnijdingen in uw bomen. Soepel en gladde uitvoering. Deze band is vervaardigd van gevlochten nylondraden in zigzag formatie en dichte zetting.


Leverbaar op rollen van meter of 1meter. Bestel nu voordelig en snel bij Hanewackergereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts