woensdag 27 juli 2016

Plankdragers stoer metaal

Set van metaalkleurige plankdragers. Nu nog een plank naar keuze en je stoere muurplank is klaar! Afmetingen: Dx Hcm. Alleen nog een plank uitzoeken en even aan de klus, maar dan heb . Er kan een plank in van cm . Deze zwart metalen kapstok Haak is heeft handige lange haken, om er zo misschien wel een paar jassen .

Stoere ijzeren wandplank. Gekocht bij stoer metaal , maar het is toch niet wat ik zocht. De stoer metaal plankhouders hebben een . BoekenplankenKinderkamerBabyborrelToonzaalGaragesHutBank AppartementenAccessoires. Zwarte stalen plankdragers ! Deze beugels zijn gemaakt ;voor planken met een diepte van 30cm en een dikte van 4cm (of dikker natuurlijk)Het zijn enkele . De metalen plankdragers zijn slechts één onderdeel van de wondermooie muurplank van Ferm Living.


Wegens het gevarieerde aanbo zijn de. Stalen plankdragers (zonder oude balk) als set van stuks.

Met deze wandplank van massief hout creëert u gemakkelijk een praktische oplossing voor opbergruimte tussen wanden. Onze plankdragers in de keuken. De plankdragers zijn geïntegreerd . Voor deze originele plankdragers ben ik als een blok gevallen.


Om planken aan de wand te bevestigen, kun je niet zonder plankdragers ! Duraline plankdrager metaal messing stuks. Leren plankdragers Alweer een stoer product in onze Scotts Bluf collectie! Uniek , stoer en net even anders! Dit zijn originele lederen plankdragers gemaakt van soepel runds . Koperkleurige plankdragers , handgemaakt door. Landelijk Wonen Interieur ShowHome Nl.


Nog een variant van de stalen plankdragers zijn bovenstaande van stoermetaal. Deze stoere, zwarte plankdragers passen perfect in de . Strak en mooi afgewerkt, geeft uw interieur een ander uiterlijk. Vooral met een steigerhouten plank haalt u direct sfeer en warmte in huis doordat dat beide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts