woensdag 27 juli 2016

Houten yoyo

Vele aanbiedingen bij bol. The ONE serie van The YoYoFactory is ideaal voor beginners, een zeer geschikte yoyo om je vaardigheden te trainen. Op iedere jojo zijn verschillende kleuren cirkels afgebeeld.


Trek aan het touwtje en… Meer. Mooie grote houten jo-jo van Ø cm. Om helemaal op te pimpen naar je eigen smaak. Prijs per stuk, korting vanaf stuks.


Minimale afname van het product is 1. Vanaf € 5- gratis verzending. Een jojo is een stuk speelgoed. Oorspronkelijk werden ze van ivoor en terracotta schijfjes gemaakt, tegenwoordig bestaan er ook varianten van hout , kunststof en metaal. Om dat asje is een touw . Omschrijving Beoordelingen (0).


Deze houten jojo is geschikt voor beginners en voor iedereen die vol nostalgie terugdenkt aan zijn of haar . Dit artikel is dus een zeer duurzaam geschenk. Let op, niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Deze jojo kan bedrukt worden met uw logo en. Phantom Spinner deze BC yo-yo is een kwaliteit hardhout esdoorn driedelige yo- yo. Het klassieke ontwerp maakt dit ideaal voor in een lus, alsmede alle fundamentele trucs doen!


De Phantom is in drie kleurtypen dit is een hele leuke kwaliteit houten Jojo! Opdruk: tampondruk op zijde: mm rond. Geen bewerking, Bedrukt met kleur, Bedrukt met kleuren, Bedrukt met kleuren, Bedrukt met kleuren. Afmetingen artikel: dia.


Opdruk tot maximum kleuren. Bedrukbare oppervlakte: dia. Houten jojo - berkehout (cm) - FSC 1. Het heeft een rieten dak en Yoyo staat naast een van de houten steunpilaren. Opstartkosten voor lasergravure = € . Omdat de zon zo fel is, lijkt het zomerhuisje van binnen zo donker als een grot, en met zijn warrige haar en zijn ronde brilletje ziet Yoyo eruit als een slaperig dier dat een te lange winterslaap heeft gehouden en net wakker is geworden in . Goedkope Vier kleuren Cartoon ladybird Yo Yo bal speelgoed kawaii houten yoyo Lieveheersbeestje YOYO Creatieve speelgoed voor kinderen kids, koop Kwaliteit yoyos rechtstreeks van Leveranciers van China: Vier kleuren Cartoon ladybird Yo Yo bal speelgoed kawaii houten yoyo Lieveheersbeestje YOYO Creatieve .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts