donderdag 21 juli 2016

Koolstofvezel engels

Voorbeeldzinnen met ` koolstofvezel `. NL: koolstofvezel EN: carbon fibre. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Carbon is een Engels woord voor koolstofvezel. Het materiaal wordt gemaakt van koolstof en een epoxy hars.


Nederlands- Engels van Reverso Context: Het kan ook opgenomen worden in botten van koolstofvezel.

Een koolstofvezelpaneel wordt vervolgens gebakken, waardoor een ultrastijf, sterk en zeer licht component ontstaat. Voorheen waren dat alleen supercars, maar . Vertaling voor koolstofvezel (Nederlands). Hieronder vind je de vertalingen van het woord koolstofvezel in de meest populaire talen.


Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te bekijken: . Translation, human translation, automatic translation. De fietssite legt het u uit. Vuil water wordt vaak gefilterd met een filter met koolstof.


Verkooppunten in Nederlan Belgie en Luxemburg van Titan Factory, specialist in titanium.

Hoogwaardige ringen in titaan en carbon verrijkt met gou platina, palladium en schitterende briljanten. De triviale naam voor een aldehyde is afgeleid van de algemene Engelse naam van het corresponderende carbonzuur door het achtervoegsel -oic acid te wijzigen in -aldehyde. Beton-, hout- en staalconstructies kunnen verzwakken door gewijzigd gebruik, het naderhand aanbrengen van sparingen in vloeren en wanden, toegenomen belasting, . Het nieuwe ontwikkelingscentrum legt zich compleet toe op koolstofvezel - technologie. Een van de eerste projecten is het vervaardigen van drijfstangen van het lichtgewicht materiaal. Koolstofvezel (of carbon fiber in het Engels ) weegt namelijk tot de helft minder dan traditioneel staal.


Door alle drijfstangen . Volgens Museeuw is vlasvezel comfortabeler dan koolstofvezel , en net zo stijf. Dat we dat nog van Museeuw moesten leren! Gebruik van vlas (en ook glasvezel) in carbonframes zijn gewoon opties om de produktieprijs . Deze derde druk is de basis voor een Engelse versie die gemaakt is om hogescholen met een parallel Engelse leerlijn. Glas en koolstof , de meest gebruikte vezels. Reviews van Olixar X-Duo Samsung Galaxy SPlus Case - Koolstofvezel Grijs - Met hybride lagen van robuust TPU en gehard polycarbonaat, een premium matte finish en non-slip koolstofvezel ontwerp houdt de Olixar X-Duo case in zwart en metallic grijs je Samsung Galaxy SPlus veilig, gestroomlijn en stijlvol.


De nieuwe XCarbon, met een behuizing van met koolstofvezels versterkt kunststof, is net zo duurzaam als zijn voorganger, maar heeft een kleiner formaat. De voordelen van het gebruik van koolstofvezels zijn: geringe laagdikte, verkrijgbaar in elke lengte, corrosie-vrij, zeer eenvoudige applicatie, geen gebruik van . Kunststof, glasvezelversterkt. Glassfibre reinforced plastic (GRP).


Ik heb een vraag over het aansluiten van een koolstofvezel oftewel carbon kabel. Hoe sluit je de koolstofvezel aan op de thermostaat daar bedoel ik mee.

Ik heb het allebij los gekocht via aliexpress en de handleiding is in het engels waar ik niet uitkom. Het verkeerd begrepen kind van de machinegeweer-familie: het kleine magazijn van de UMPis het enige nadeel van de anderzijds op veel manieren inzetbare korte-afstandsgeweer. Het is gespoten met een koolstofvezel -hydrografie over een grafieten basis. Het is niet omdat ik mijn team gedragen heb dat het geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts