dinsdag 19 juli 2016

Oude gebinten stralen

Straalwerknoord draagt bij aan grote renovatie van monumentale boerderij. Deze vurenhouten balken. Ontbrekend: oude Gebruik en hergebruik van oude gebinten en balken. Gratis is de sfeer die een.


De patina die de oude materialen hebben geeft meteen body aan een pand. We maakten het schoon door middel van ijsstralen en nu ondersteunt het fier de kap zoals tevoren!

Ipv wat heb ik nodig om hout te zandstralen zou de vraag moeten zijn: wat is de beste manier om oude , vette eiken balken te reinigen? Zoals aangegeven door Tuoh, hogedrukreiniger erop. Bent u bezig met het renoveren van een oude boerderij of met het in ere herstellen van een grachtenpan dan komt u ongetwijfeld eikenhouten gebinten tegen.


Ook kunnen we het egale uiterlijk van het hout herstellen door het gebint te zandstralen en te werken met een speciale coating. Het heeft karakter puur en alleen door de doorleefdheid van de materialen om je heen. Een tegelvloer waar de sleet ingelopen is bij de looplijnen, een deur met panelen met de naden net iets losgekrompen, een rieten bedekking die glooiend het dak herbergt, . Altijd 1 tevredenheid garantie. Bel of mail voor informatie!


Gedetailleerde omschrijving: gebinten van oude boerderij zijn bruin gebeitst.

Het zijn spanten zoals op foto. Het gaat om gebinten en een losse staander. Totale te stralen oppervlakte van de gebinten ca. Voorkeur voor droogijs, maar weet niet of dat effectief genoeg is. Het spinthout waar worm in zit moet er af gestraald worden, zodat de gebinten er weer netjes uit komen te zien.


Opruimen doet opdrachtgever zelf. Jochen Hostekint is gespecialiseerd in het zandstralen van trappen, gebinten , meubilair,. Wie van authenticiteit houdt, kan in de verleiding komen om een oud gebinte bloot te leggen en te restaureren. In oude gebouwen is het gebinte soms een heus pareltje dat de moeite loont om als blikvanger in het interieur te fungeren. Zelf staan wij ook op het punt een oude boerderij te kopen met gebinten natuurlijk.


Mocht je tijd hebben om de resultaten te e-mailen: graag! Een oud eikenhout gebint in een monumentaal pand vergt een andere aanpak dan een stalen tankwagen. Maar de meest belangrijke eigenschap bij stralen is het vakmanschap van de straler.


Gelukkig beschikken wij over jarenlange ervaring en dus garanderen wij dan ook een perfecte basis! Laat dan uw meubels, trappen, balken, gebinten of andere houten objecten volledig blank stralen. Ze krijgen dan een volledig nieuw karakter!


Het eindresultaat is volledig blank hout, zonder uren te moeten schuren en te krabben. Te koop eiken gebinten ,. Jaar oud ,gaan weg wegens verbouwing achterthuis boerderij.

Ben jij de gelukkige eigenaar van een karaktervolle fermette met oude eiken balken? Dan hebben we een goede tip om je houten balken te renoveren op een snelle, grondige en budgetvriendelijke manier. Eiken balken zandstralen kan voortaan ook met mineraalkorrels.


Door middel van zandstraalwerken is het mogelijk uw oude houten trappen, meubels, deuren, enzo… een 2de leven te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts