woensdag 1 maart 2017

Houtbedrijven suriname

Kroonenburgweg 5- Paramaribo. Noordwijkweg 6 Paramaribo. Hernhutterstraat, Paramaribo. Suriname Yellow Pages is the printer of the local directory in Suriname. We are responsible for all modifications to businesses their company information.


It is published annually and distibuted free of charge.

Het was in eerste instantie de bedoeling dat interne projecten van hout werden voorzien, maar omdat buiten Rudisa een grote vraag was naar hout, werd ook de lokale markt . The initial plan was to provide lumber for internal construction and expansion projects. Given the growing deman Rudisa decided to supply lumber to the local market. Wij wensen houtzaagsel in te kopen. Het zaagsel kan zijn van iedere boomsoort.


Wij komen zelf het zaagsel ophalen, welke we vervoeren naar Paramaribo. Het is de Vennootschap lijst van Suriname bedrijvengids. U kunt de titel klikken om detail informatie te kijken.


Van deze bedrijven is telkens de locatie vastgelegd met een GPS en getracht zo volledig mogelijk.

Certificering legt Surinaamse houtbedrijven windeieren. PARAMARIBO, mrt – Surinaamse ondernemers gaan het certificeren van bedrijfsprocessen en producten steeds meer zien als tijd- en geld verlies. Met name in de houtverwerking zijn de ervaringen maar matig.


Keurmerken als van de internationale Forestry . Recent is met ondersteuning van het Guiana Shield Tropical Timber Pro- gram van het Initiatief Duurzame Handel (IDH) ruim 400. De Surinaamse FSC-gecertificeerde bedrijven willen graag in . Met totale concessies van rond de 700. Greenheart Suriname een van de grootste houtbedrijven in ons land. Bij het bedrijf werken ruim 4mensen en voor de contractors en toeleveranciers circa 700. Daarnaast dreigt de staat Suriname een . Houtverwerkingsbedrijven promoten Surinaams hout in Frankrijk.


In samenwerking met het Nederlands bedrijf . PARAMARIBO, aug – De regering zal moeten inkomen om het verplicht verhuizen van houtbedrijven mogelijk te maken. Het overschakelen van land- op watertransport lijkt een peperdure onderneming. Tijdens het symposium ontstond een felle discussie over de noodzaak van FSC- certificering (Forest Stewardship Council) voor Surinaamse houtbedrijven.


Houtbedrijven Suriname willen steun bij verhuizing. Als de overheid daar niet tegen optreedt, loopt Suriname qua ontbossing het risico een tweede Brazilië te worden. Wilde dieren zijn er ook genoeg.

Helaas heb ik die tot nu toe nog niet heel veel gezien (hoewel ik liever geen slangen tegen zou komen). Ik ben in Suriname wel over . Neem bijvoorbeeld de rol van de vakbonden, die in Suriname nog zeer krachtig aanwezig zijn. Gelukkig maar zou je denken als je ziet hoe makkelijk Nederlandse bedrijven tegenwoordig van medewerkers af proberen te komen. Maar het heeft natuurlijk ook tot gevolg dat organisaties inflexibel worden en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts