woensdag 18 mei 2016

Afrikulu hardhout

Afri-Kulu geschaafd hardhout is afkomstig uit tropisch West-Afrika. Het kernhout is rood tot roodbruin met donkere aderen en heeft een zijdeachtige glans. Afri-Kulu is zwaar en har maar is goed tot fineer te snijden en . De botanische naam van deze houtsoort is Autranella congolensis en komt uit West-Afrika, voornamelijk uit Congo, Zaïre en Cameroen. Dit roodachtige hout wordt gewaardeerd om zijn ongelooflijke duurzaamheid .

Ontdek nu ons ruime assortiment en bestel gemakkelijk en snel online. Al onze producten zijn van topkwaliteit en zeer scherp geprijsd. Bekijk nu direct ons assortiment Afrikulu ! Zoekt u hardhout voor een terras? Felix Clercx importeert en verwerkt al hardhout speciaal voor gebruik in de tuin sinds de jaren 80. Dat Mukulungu hardhout zeer stabiel is blijkt wel uit het feit dat het veel wordt toegepast als terrasplank met B-fix clips.


Voor clips montage is namelijk een rustige houtsoort die weinig tot niet werkt een must. Naast vlonderplanken in Mukulungu vindt u ook palen en balken op de markt in deze soort, die ook wel Afrikulu.

Hardhout planken in Afrikulu 25x145mm. Dit product is niet meer op voorraad. Lengte: 180cm, 240cm, 300cm, 360cm. The minimum purchase order quantity for the . Vlonderplanken met een onzichtbaar montage systeem. Door de speciale b-fix clips zijn de planken blind te monteren.


Ook verkrijgbaar in de houtsoorten Ipe en Garapeira in diverse afmetingen. Prijs per strekkende meter. Als onder frame zijn er diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld verschillende afmetingen hardhouten en aluminium onderliggers. Voor meer info over de beschikbare lengten staat ons verkoopteam voor u klaar! Tropisch hardhout : Bangkirai - Azobé - Afrikulu - Angelim.


Houtverwerkingsindustrie Fransen handelt in tropisch hardhout , zonder daarbij de tropische bossen te beschadigen. Dit doen we door ten alle tijden te voldoen aan de EUTR-wetgeving, die er op toe ziet dat er geen illegaal . ThermoWood Essen – Een goed alternatief voor tropisch hardhout. Wie van natuurlijk hout.


Kijk bij onze certificaten, welke houtsoorten Mevo Houtindustrie BV onder de Komo richtlijnen en certificaten kan vingerlassen.

Heeft u een houtsoort in gedachten die niet in de onderstaande lijst staat, vraag ons dan naar de mogelijkheden! Kies uit diverse luxe hardhout soorten terrasplanken met sponning voor clips zoals Ipe, Padouk, Afrikulu Mukulungu en Bankirai. De hardhouten terrasplanken voor clips zijn zowel met groeven als glad geschaafd verkrijgbaar bij houthandel Gadero. Mukulungu is zwaar en har maar is goed tot fineer te snijden en geeft dan decoratieve dekfineren. Door de kruisdraad kan het hout een fraaie moiré- tekening vertonen.


De naam Afrikulu wordt ook vaak gebruikt als het over Mukulunug hout gaat, doch is afrikulu. Wij Vingerlassen, lamineren. Alle advertenties van maas, Someren op Marktplaats. Partij hardhouten nieuwe vlonderplanken. Vergelijkbaar met bangkirai.


Planken zijn nieuw en in prima staat. De keuze van de houtsoort voor uw hout terras, hangt in eerste instantie af van hoe u uw terras wenst te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts