donderdag 12 mei 2016

Trappen roosendaal

Welkom bij uw trappenspecialist! De trap krijgt de laatste jaren terecht steeds meer aandacht als element van een woning of bedrijfspand. Een trap is niet alleen een brug tussen twee verdiepingen, het oog wil ook wat.


Daarom is er naast de functionaliteit steeds meer aandacht voor de esthetische kant. Houten trap Roosendaal ?

Is uw trap nodig aan vervanging toe? Oosterhout aan het juiste adres! Uw houten of stalen trap , hekwerk of traponderdeel wordt in onze fabriek met zorg gemaakt. Of ben je op zoek naar traprenovatie of trapbekleding? Neem contact op met ons in Roosendaal voor vrijblijvende offertes.


Officier van Justitie eist twaalf maanden cel voor trappen oudere man. ROOSENDAAL - De officier van justitie heeft dinsdagmiddag twaalf maanden celstraf geëist, waarvan maanden voorwaardelijk, tegen een man die een oudere man op 5 .

Bij deze vaste zoldertrap in Roosendaal moest het trapgat gezagen worden in een zogenaamde broodjesvloer. De klant heeft hiervoor gebruik gemaakt van een door ons geadviseerd bedrijf. De maatvoering voor het te zagen trapgat hebben we uitvoerig met dit zaagbedrijf doorgenomen.


Ladders en trappen in roosendaal vindt u bij LadderExpert. Met decennialange vakmanschap en passie voor stijl produceren wij unieke en exclusieve trappen. Koop of Verkoop roosendaal op Marktplaats. Contactgegevens van Tak Timmerbedrijf? Trappen bedrijf Tak Timmerbedrijf uit Roosendaal.


Producten en Diensten in de Trappen. Hoeven en Bosschenhoofd. Gemert en Meerveldhoven. Maak kennis met de prachtige natuur en gemoedelijkheid die Brabant zo typeren! Sluitingsdatum ma mrt.


Wij plaatsen nieuwe trapbekleding in Roosendaal zonder hak- en breekwerk en dit meestal in één dag. Ontdek alle mogelijkheden en maak snel een afspraak.

ASC - ASC Dubbele Professionele trap 2xtreden. DAS - Das Dubbele trap type Hercules (extra zware kwaliteit) 2xtreden. Wintelre, Deurne ( Peellands), Herentals, Ramsel en Malderen. Tongelre, Dinther, Deurne ( Peellands), Dinteloord en Wanroij.


Fijnaart, Roosendaal en Baarle-Nassau. De specialisten van Traprenovatie. Nederland en renoveren en plaatsen zelfs trappen in de buurt van de landsgrens van zowel België als Duitsland. Wij renoveren niet alleen oude trappen , maar customizen ook trappen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts