dinsdag 31 mei 2016

Wisselmessen leitz

Ook slijpen wij al uw gereedschappen. Bestel hardmetaal wisselmessen voor uw CNC gereedschap online tegen de scherpste prijzen. Alle wisselmessen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar en hoe meer u bestel hoe hoger de korting! Wij leveren drie soorten. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Slijptechniek Jongewaar Vakkundig slijpwerk van al uw verspanend gereedschap zoals zagen, messen, keermessen, wisselmessen , frezen, cirkelzagen, opspanningen. Deze wisselmessen en keermessen hebben wij allemaal op voorraad. Kantenfrees-HM CMT Ø19mm 57mm schacht Ø6mm Z=met wisselmessen. HS schaafmessen voor zowel conventionele als snelwisselsystemen (zoals Centrofix, Centrolock, Tersa en Variplan). HW en HSS Snelwisselmessen voor o. Leitz , Oertli, oppold en Omas.


Wisselmessen , voorsnijders voor alle standaard freeskoppen en frezen. HeliCut Systeem Licht – Rustig – Krachtig. Gebruiksvriendelijke handling.


De wisselmessen zijn verkrijgbaar in verscheidene hardmetaalsoorten met verschillende hardhei breukvastheid . Het nieuwe BrillianceCut zaagblad is perfect voor de . Download pdf met productinformatie. Voeg toe aan wenslijst . Categorie Machinezagen - frezen en -beitels van veiling Bouwmachines en gereedschap te Uden op BVA Auctions. Sluitingsdatum di jan. ALLE MESSEN VLIJMSCHERP GEPRIJSD Ook leveren wij profielmessen voor . Foto sponningfrees asco met hm leitz wisselmessen en voorsnijders 159x80xmm z=v=foto sponningfrees leitz met hm wisselmessen. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Daardoor heeft de frees een grondsnede om ook te kunnen inboren.


Keermessen groeffrees met wisselmes dat recht in de body is geplaatst. Het grootste segment gereedschappen wordt vanzelfsprekend gevormd door de gereedschappen voor de freesmachine en de pennenbank. Catalogus - Leveringsprogramma - Slijptechniek Jongewaard.


Betaalbare gebruikte en nieuwe houtbewerkingsmachines. Bezoek de winkel van devos op tweedehands. Toepassing: Voor het maken van zelf vergrendelende lijmverbindingen in massief hout en plaatmaterialen voor boog of trap elementen. Voor CNC-frees machines met geïntegreerde voeding. Design: Body gemaakt van staal met dubbelzijdig geprofileerde wisselmessen op hardmetalen ondersteuningsplaten.


Vandaag het assortiment LEITZ -systeem PROFILCUT profielmessen uitgebreid met nieuwe profielen. Karat, lach, leitz , diverse soorten online veiling met onverkochte goederen uit diverse veilingen. Het snelste gereedschapssysteem met wisselmessen voor het frezen van profielen.


Locatie: Helmon NB Prijs: € 29Datumrt. Freeskop leitz schuin verstelbaar asgat 40mm MAN 80mm mes !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts