dinsdag 24 mei 2016

Vliesdoek rol kopen

Vroege oogst van uw gewas, door de licht-, lucht-, waterdoorlatendheid! Bereken de prijsdoor op de regel te klikken. Het groeivlies beschermt tegen schade van win storm, hagel, hitte en slagregens. Wanneer het bevroren is, biedt vliesdoek ook een . M x plus nog een rol en een opgevouwen stuk.


Meer lucht tussen de plant en de buitenkant van het doek zorgt voor een betere isolerende werking.

Bestelinformatie: Dit vliesdoek zit op een rol en heeft een breedte van meter. De prijs per stuk is meter van deze rol. De meter is enkellaags. Het vliesdoek moet altijd 2-laags toegepast . L x B)Oppervlakte: 1m²Materiaal: polyethyleenKleur.


Het biedt ook bescherming tegen andere weersinvloeden en insecten. Prijzen zijn exclusief BTW. Lengte 1m, hoogte 1cm. U knipt eenvoudig met schaar de benodigde lengte af.

Het wordt kouder en niet alle planten kunnen daar goed tegen. Nieuw en tweedehands materiaal voor land- en tuinbouw, akkerteelt en veeteelt wisselt hier van eigenaar. Teel je je groenten en fruit zelf? Hier hebben liefhebbers én professionele landbouwers een grote keuze aan tweedehands materiaal en . Het materiaal is gemaakt van UV gestabiliseerd Polypropyleen en kan door het lichte gewicht direct op.


Sla nu je slag, tip je bevriende kweker, doe samen als tuinclub met een rol … Leveringsmaanden: het gehele jaar . Materiaal is UV-gestabiliseerd PP doek (polypropyleendoek), ook wel vliesdoek genoemd. De talrijke voordelen van Agryl welke zorgen voor een. Agryl Pmet versterkte rand Merk: Agryl. Novagryl Pmet versterkte rand Merk: Novagryl. Als u de plant gaat beschermen moet u er rekening mee houden dat er tot lagen over elkaar gewikkeld moeten worden.


Ons vliesdoek laat goed water en lucht door, wat betekent dat de plant kan ademen. Dit voorkomt verstikking van de plant. Vorstbeschermingsdoeken. Men kan ze ook gebruiken als afdekking in het voorjaar voor vervroeging.


Vorstbeschermingsdoeken_1. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Vliesdoek vermindert de vrieskou met enkele graden per laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts