dinsdag 31 mei 2016

Spelregels keezen pdf

Speelwijze: Je speelt het spel in tweetallen. Ieder kiest een eigen kleur om mee te spelen. Je partner zit diagonaal tegen over je. De kaarten bepalen hoeveel stappen je mag zetten met je pion.


Het spel wordt in rondes gespeeld.

De eerste ronde krijgt ieder vijf . Pion uit startveld op- zetten op jouw kleur rondje van het speel-. Een speler schudt en deelt de kaarten zonder jokers. Ieder speler krijgt de eerste ronde kaarten per persoon. Als deze gespeeld zijn deelt dezelfde deler kaarten per persoon.


Daarna elke ronde kaarten tot alle kaarten op zijn. Dan is de volgende speler aan de .

Te vinden op de -pagina van. Tijdens het NK keezen wordt gespeeld op een Keezbord. Dit bord is ontworpen zodat de leukste tactieken en spelervaring kan worden verzekerd. Het bord kan van elk materiaal zijn vervaardigd en bevat uitsparingen waar . A: Het is een variant op het bekende Keezbor met andere spelregels en kleur verdeling.


Als je samen speelt moet je eerst . Gaat sneller dan het origineel en is ook erg leuk, wel voor de geoefende Keezbord speler. V: Hoe kun je het 6-persoonsbord gebruiken met vier personen? Ben je de spelregels kwijt? Of heb je een tweedehands spel gekocht waarvan de spelregels ontbreken?


De meeste Jumbo spelregels zijn hieronder als pdf te downloaden (om pdf documenten te kunnen openen heb je Adobe Reader nodig ). Mochten de spelregels die je zoekt hier niet tussen zitten, dan kun je ons een . De ingrediënten voor een geslaagde Keez-avond bleken net zo simpel te zijn als de spelregels van het populaire bordspel zelf. Inschrijfformulieren vindt men in dit blad of op enkele adressen in Zijtaart ( Dorpshuis en. Café Kleijngeld of bij Twan van de Meerakker).


Voor meer informatie, bijv.

Kampioenschap zaalvoetbal. Spelregelfinale COVS-West 1-teams. NK finale spelregels jeugd. Nederland over hem heen. Kom keezen bij Alcmaria V. De spelregels liggen klaar “in de Krocht”.


Er kunnen maximaal koppels deelnemen. Is er gekozen voor Mens erger je niet, met een stok kaarten ipv een dobbelsteen, regels opgeschreven en uitgeleg waardoor je een soort Dog of Tac variantie krijgt. Keezen voor het hele gaezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts