vrijdag 20 mei 2016

Dekenkist steigerhout maken

Stoere steigerhouten kist om zelf te maken , gratis dekenkist doe het zelf handleiding en bouwtekeningen. Maak zelf een opbergkist voor speelgoed op wielen. Voorbeelden hoe je zelf een kist kunt maken van steigerplanken. Behalve steigerhout zijn de kisten ook goed te maken van oude planken zoals sloophout.


Handleidingen met stappenplan en 3D bouwtekening archief voor houten kisten om zelf te bouwen.

Hornbach legt op haar website stapsgewijs uit hoe je een dekenkist van steigerhout in elkaar timmert. De bijpassende tekeningen, tips en boodschappenlijst maakt het werk een stuk makkelijker. Ook op de website van Karwei staat een duidelijke werkbeschrijving voor het maken van een opbergkist. Een steigerhout kist maken is misschien wel op het eerste gezicht één van de makkelijkste bouwopdrachten die je kunt maken. Dat is ook zeker waar, mits jij zou kiezen voor een steigerhout kist die er erg simpel uit zou zien.


Een simpele steigerhout kist maken doe je in een paar uur. Het enige wat je dan hoeft te doen,. De onderdelen voor een kist op wielen om zelf te maken.

DHZ dekenkist op wielen en verrijdbare loungetafel om zelf te maken. Onderaanzicht van de verrijdbare kist. Kist met beslag set van 5. Deze houten opbergkist ken je vast uit de KARWEI commercial. Leuk voor de kinderkamer of voor in de hal.


Bouwtekening houten kist ? Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Steigerhout is buiten toepasbaar, maar zeker ook binnen! Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling.


Ook bij de Steigeraar werken mensen met jonge kinderen en dus is het niet meer dan logisch dat we deze fraaie steigerhouten opbergkist maakten. Iets wat goed is, komt vanzelf boven drijven. Koop of Verkoop dekenkist steigerhout op Marktplaats. Wij maken dekenkisten in elke gewenste maat en model. Op maat laten maken bij fg meubelen.


Kleur: white graywash afzie fotos. Gemaakt van mm multiplex met berkenfineer.

Op zoek naar een leuke opbergplek voor rondslingerend kinderspeelgoed? Deze kist past zich gemakkelijk aan op ieder interieur maar staat ook zeker leuk op de kin. Van steigerhout kan je echt veel leuke dingen maken ! Deze mooie en stoere speelgoedkist is daar een goed voorbeeld van.


Het is een handige en praktische opbergkist voor het opbergen van speelgoed of andere spulletjes. De speelgoedkist is voorzien van en veiligheidsblokje en stoer hang - en sluitwerk. Kies hieronder de gewenste afmeting. Staat je afmeting er niet tussen? Gebruikt of nieuw steigerhout vanaf 1euro!


Deze steigerhouten tuinkist kunnen wij ook in andere maten maken. Desgewenst kunnen we ook een uitsparing maken voor uw hand. Zodat u bij het sluiten uw vingers beschermt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts