vrijdag 20 mei 2016

Houten schijven 30 cm

Denk hierbij aan Wensschijfjes, Schijven met schoolbordverf, Schijven met tekst, Naturel houtschijven, Etageres van houtschijven en meer. Kijk verder voor ons volledige assortiment. Schijf van berkenhout naturel, geweldig als ondergrond voor een bloemenworkshop. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Boomschijven voor het klauteren voor geitjes.

Prijs zoiets als openhaardhout. Leuke boomstam schijven. Voor decoratie binnen of buiten of . Bekijk onze collectie, alles is op voorraad. Soldeerbout set 30W hout brand pen set.


Je kan de schijf graveren, beschilderen, gebruiken voor een bloemschikking of combineren met kaarsen maar je kan ze ook vernissen om te gebruiken voor het serveren van hapjes. De houtschijven zijn niet behandeld en elke houtschijf is uniek in kleur en afmetingen. Houten schijf Elzenhout.

Het formaat kan enkele centimeters afwijken dit i. Deze houten schijf kunt u zelf markeren met een elektrische brandpen. Betaling kan op rekening, . Deze ronde kruk bestaat uit houten schijven. Het brengt een tintje van natuur dat een warme sfeer schept tijdens de eindejaarsfeesten.


Omdat het natuurproducten zijn, kunnen er in sommige schijven scheuren ontstaan. Bestel decoratieartikelen bij Warentuin! Gespleten schijven kunnen daarom niet geruild worden alleen vanwege de reden dat ze gespleten zijn.


Diameter boomschijf : - cm. Dikte boomschijf : circa cm. Op zoek naar leuke feestversiering, zoals confetti, vlaggen, uitdeelzakjes, kerstversiering e. Ook waxinelichthouders en mini-schildersezeltjes zijn erbij te huren. Categorieën: Bruiloft, Verhuur . Het spel bevat: - een dichtklapbaar houten s… € 300.


Pauwlonia houten schijf cm. Natuurlijke , robuuste landelijke uitstraling. In maten verkrijgbaar.

Harten en houten schijven. Stoffen hartjes roze, stuks. Wij maken graag persoonlijke tekst-planken of houten schijven voor jullie feest! Lekker compact, ideaal voor kinderen.


Wengé houten schijf op staander. Prachtige schijf op staander. Alle afbeeldingen weergeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts