woensdag 11 mei 2016

Karwei hardhout

Een ruim assortiment Hardhout en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Met het tuinscherm Hardhout maak je eenvoudig een tuinschutting. Deze schutting is gemaakt van hardhout.


Hardhout is zeer geschikt voor het gebruik in de tuin en het is van nature ook nog eens erg duurzaam. Hardhout heeft een prachtig warmrode kleur wat, net zoals bij al het overige tuinhout na verloop van tijd op .

Hardhout is een duurzame houtsoort die bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Dit betekent dat het uitermate geschikt is om buiten te gebruiken. Bekijk in de webshop het assortiment aan hardhouten planken, balken en latten en bestel direct online! Het bouwhout hardhout geschaafd is hout dat kan worden gebruikt voor allerlei constructieve klussen. Het hout heeft een kopmaat van 27x1mm en een lengte van 2cm.


Het hout is geschaafd en kan hierdoor ook worden gebruikt voor zichtwerk. Hardhout kan naast binnen ook erg goed buiten of in vochtige ruimtes . KARWEI heeft de perfecte vlonderplanken om jouw ideale terras aan te leggen.

Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel online! Vele soorten hout platen en planken van bekende merken vind je bij KARWEI. Glaslat van hardhout met kopmaat 18xmm en een lengte van 2cm. Omdat deze glaslat al is gegrond kun je hem direct aflakken in de gewenste kleur. De lat is al gegrond waardoor deze direct in de gewenste kleur geschilderd kan worden.


De verschillende lagen van deze plaat multiplex zijn samengesteld uit hardhout en hierdoor is deze plaat extra duurzaam. Hardhouten multiplex kan worden toegepast voor diverse constructieve en decoratieve toepassingen. Tuinscherm hardhout lamellen 180x180cm. Dit product is uit ons assortiment. De tegel is onderhoudsarm en heeft een levensduur van jaar of langer.


De tuintegel is bij centimeter. Het hardhout zal echter wel in de loop van de tijd vergrijzen. De plank is gemaakt van hardhout en is FSC-gecertificeerd.


Het hout gaat daardoor lang mee en is perfect voor in de tuin. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts