donderdag 26 mei 2016

Keezbord kaarten

Keezkaarten, voor het spelen van Keezen tot spelers. Bij bestelling ontvangt u willekeurig een rood of blauw pakje. Liever per stuk bestellen? Leuk om te geven, om te krijgen en zeker leuk om te . Vlotte levering en fijne kaarten voor kinderen.


Ik heb de kaarten meebesteld op verzoek van vrienden die al een keezspel in bezit hebben.

Van hen kreeg ik dan ook de baan Speciaal om de kleinkinderen te leren keezen. Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten. Een leuk spel voor met z`n tweetjes, prima geschikt als reisspel! NL Snelle levering uit voorraad!


Veilig betalen met IDeal! Het leukste, oer-Hollandse, gezelschapsspel voor de hele familie. De Spelregels Keezen lijken erg op een combinatie tussen mens erger je niet en klaverjassen.


Voor dit spel heb je het volledige kaartspel nodig, exclusief de jokers. Je deelt de kaarten als volgt: 1e ronde kaarten per persoon.

Daarna is de volgende speler . Als een speler een kaart op kán gooien, moet hij dat ook doen, ook als dat betekent dat hij zichzelf of zijn partner van het bord slaat. Als alle spelers hun kaarten kwijt zijn, wordt de speler links van de huidige speler startspeler en begint een nieuwe ronde. De Basis spellen zijn voor twee, vier of zes personen. In het spel zitten onderdelen van klaverjassen, mens erger je niet en pesten, je speelt het samen met een partner en met kaarten en het spel is afgeleid van het amerikaanse spel Alley. Deze combinatie maakt het erg verslaven heb je het spel eenmaal goed door dan . Keezbord Totaalbox Kunststof -. Ontdek een echt Hollands en oergezellig bordspel Keezen.


Algemeen: Mag je met je maat overleggen tijdens het spel ? Nee, dat is niet toegestaan tijdens het spel. Indien je partner dit wel doet is de maatregel: voorste pion van voorzegger terug naar startpositie. Indien geen pion op het vel pion van partner naar begin positie.


Mag een opgegooide kaart nog. Dan is de volgende speler aan de beurt om te delen. Bij spelers is aan de spelers zelf te beslissen of zij met of met 1½ spel kaarten spelen. Indien met spel gespeeld wordt, krijgt iedereen kaarten per keer. Je speelt het keezspel met de klok mee.


In totaal zijn er dus kaarten te verdelen.

De overige kaarten zijn voor de tweede deelronde. Beleef samen met het hele gezin vele uren plezier met dit leuke familiespel. Iedere speler krijgt 4 . Het doel van dit spel is om alle pionnen in de thuishonken te krijgen. Het Keezenspel kan zowel individueel als in teamverband worden gespeeld. U hebt hiermee de spelregels direct in uw han op elke kaart staat wat u er mee kan doen.


Dit vergemakkelijkt het spelen en iemand die het spel nog niet kent heeft het veel sneller d. WEBORDERS: We streven ernaar webwinkel- orders binnen uur te versturen. Keezen wordt meestal gespeeld met twee of drie teams van twee personen (in totaal dus vier of zes personen). Dan kunt u met zes personen Keezen als u deze set erbij neemt!


Keezen is in Nederland momenteel erg in opkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts