donderdag 26 mei 2016

Marktplaats trap

Ladders en Trappen , Gebruikt, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Koop of Verkoop houten trap op Marktplaats. Houten trappen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Voor iedereen een voordeel.


Vind vaste trap op Marktplaats.

Als jij jouw wachtwoord niet hebt aangepast dan weet je al dat dit niet kan kloppen. Ook kun je een phishingmail herkennen aan het e-mailadres. Dit is niet het officiĆ«le e-mailadres van Marktplaats. Je kunt het beste het mailtje verwijderen en er verder niet op . Pas goed op als je een e-mail ontvangt van Marktplaats over het wijzigen van je e-mailadres!


Criminelen zijn uit op je inloggegevens en versturen phishingmails uit naam van de verkoopsite. Momenteel zijn er valse e-mails van Marktplaats in omloop waarin staat dat je e-mailadres is gewijzigd.

Momenteel staan er veel advertenties op Marktplaats voor de verkoop van gebruikte trapliften. Daarnaast zijn er diverse leveranciers van tweedehands trapliften die onze trapliften en andere merken aanbieden tegen gereduceerde prijzen. Op zich vinden wij dat natuurlijk geen probleem, want ook onze tweedehandsliften . Om die reden wordt voor elke traplift een rail op maat gemaakt. Wanneer u via Marktplaats een traplift aanschaft, zult u zelf de rail passend moeten maken. Ook als u technisch onderlegd ben is dit niet aan te . Let goed op als je een e-mail ontvangt van Marktplaats over het wijzigen van je e -mailadres.


Fraudeurs proberen door middel van deze phishingmail jouw inloggegevens in handen te krijgen. In het bericht staat dat je aangegeven hebt jouw e-mailadres te willen wijzigen. Via een link in het bericht zou je . Er is een nep-aanmaning uit naam van Marktplaats in omloop.


Help ons waarschuwen door dit bericht te delen! Waarom u beter geen traplift via Marktplaats kunt kopen. Lees over kosten van betere alternatieven en vergelijk gratis prijzen voor tweedehands trapliften.


Is het mogelijk een (tweedehands) traplift van Marktplaats zelf in elkaar te zetten?

Schaft u een traplift aan via bijvoorbeeld Marktplaats , zult u zelf aan de lift moeten sleutelen. Hoe kundig en technisch onderlegd u ook bent, de installatie zal niet slagen omdat de rail niet op uw trap past. Verwijderen, vervangen of toevoegen . Zelf een advertentie plaatsen Hebt u een tweedehands trap die u wilt verkopen, plaats hem dan bij Trappenwinkel. Zo bereikt u heel Nederland. Want iedereen die op deze website komt, is opzoek naar een trap.


Show all ads from mariana. IS roept op tot het executeren van westerlingen door hen met online- advertenties in de val te lokken. Dat kan door studentenkamers te verhuren, vacatures uit te schrijven of iets te verkopen via verkoopsites als marktplaats. Reserveer een aparte kamer om de lichamen in te gooien en eindig de slachting.


Ladders zijn er in vaste of uitschuifbare modellen en kunnen vaak hoger reiken dan een trap. Naast “vaste” trappen zijn er ook die je mee kunt nemen op karwei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts