dinsdag 24 mei 2016

Lijngoot installeren

Hauraton is de producent van lijngoten en roostergoten. Onze RECYFIX lijngoot is gemaakt van Pe. Een terrasafwatering is een must.


Het is niet alleen nuttig om hemelwater af te voeren, maar heeft als bijkomend groot voordeel dat je ook snel van je kuiswater verlost geraakt. Naast de roostersystemen bestaan er tegenwoordig ook smalle afvoergoten die je discreet kan inbouwen wat ook het esthetische aspect ten goede .

Door dit systeem is installeren kinderspel ! Elk rooster kan extra worden vastgezet door een bevestigingset. Dit geeft het systeem een extra bescherming. Door het kliksysteem kan met deze goten een gevarieerd patroon gemaakt worden. De goten zijn ideaal voor rondom het huis, zwemba garage etc. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.

Er is altijd iets te doen. Lichtgewicht en gemakkelijk te installeren. Meerdere afvoer posities. Door gebruik te maken van onze duurzame lichtgewicht lijngoten zorgt u ervoor dat al het overtollige grondwater netjes via het rioolstelsel wordt afgevoerd.


U afwatering is met onze kunststof lijngoten 1 in orde. Door het geringe graafwerk is een lijngoot vrij makkelijk zelf op bijna elke plaats te installeren. De goot is eenvoudig te monteren en daarnaast fraai om te zien. De afvoergoot is gemakkelijk aan elkaar te koppelen.


Hiermee is iedere vorm lijngoot mogelijk en kan het lijnafwateringsysteem volledig in stijl van uw tuin worden geplaatst. Door het installeren van een draingoot wordt een laag afschot gecreëerd waarmee . Uw terras, oprit of zwembad. Het aco slimline gootsysteem aluminium is eenvoudig te installeren en zeer eenvoudig in het onderhoud. De systemen zijn bij uitstek.


Aluminium sleufgoot type . Afvoergoot, Lijngoot , Sleufgoot Roostergoot Sidedrain. Hydroblob is hét efficiënte, milieuvriendelijke systeem om wateroverlast te voorkomen. Het systeem is eenvoudig zelf aan te leggen, zonder leidingwerk!

Fabrieksmatige aanpassingen fabrieksmatig plaat- sen van. De lijngoot is een deel van de lijnafwatering, daar het hemelwater van een bepaald oppervlak langs een streng (lijn) verzameld wordt. Een voorbeeld van deze lijnafwatering is de sleufgoot.


Bijzonder aan dit systeem is dat op basis van een bijzonder smalle inloop, na installatie , slechts een smalle spleet aan de . De Top- en Underliners zorgen ervoor dat de lijnafwatering perfect gelinieerd blijft, zowel tijdens als na de installatie. Een inwasstrip zorgt ervoor dat de lijnafwatering afgeschermd blijft bij installatie en afwerking. DYKA levert een compleet assortiment, inclusief . Voor deze lijngoten zijn ook eindafsluiters en zij- en onderuitlaten verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.


Specificaties: Capaciteit: lieter per seconde per meter tot een maximale strenglengte van meter. Voor een duurzame installatie is een ge- paste fundatie vereist zodat de krachten die op het afwateringssysteem komen opgeno- men kunnen worden. Wanneer er uitsluitend voetgangersbelasting plaats vindt, op en terras bijvoorbeel is een fundatiestrook van gestabiliseerd zand voldoende (1:– cement: zand).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts