maandag 23 mei 2016

Bruynzeel multiplex

Al sinds vele jaren produceert Bruynzeel hoogwaardige materialen voor de vele bouw sectoren. Watervaste Multiplex is de basis voor vele decoratieve en constructieve gevels en wandbekledingen. BRUYNZEEL HECHTHOUT Marine plywood garantie multiplex. Garantieplaten zijn hoogwaardig geproduceerde platen. Leverbaar in diverse soorten en diktes.


Makkelijk online te bestellen of in een van de PontMeyer vestigingen.

Hechthout staat voor duurzame kwaliteit met een minimum aan onderhoud. Bestel nu bij RET Bouwproducten! De garantievoorwaarden en verwerkingsvoorschriften staan vermeld aan om- mezijde, liggen ter beschikking bij alle dealers, zijn verkrijgbaar bij Bruynzeel Multipanel int. PRODUCT, OMSCHRIJVING, TOEPASSINGEN, AFMETINGEN.


Scheepsbetimmering en industrie, rompen van schepen, gevelbekleding, boeiboorden etc. Aan de productie van dit hoogwaardige triplex wordt uiterst veel zorg besteed. Uitermate geschikt voor gebruik in . Wij zijn officiële dealer van Bruynzeel multiplex platen.

Bruynzeel biedt de hoogste kwaliteit multiplexen voor exterieure toepassingen. Hechthout is ontwikkeld voor de jachtbouw en heeft daardoor de perfecte . Hechthout, een watervast verlijmde multiplex , voor toepassing in jachtbouw. De zeilboot Valk ontworpen door E. Stadt is een eerste voorbeeld.


In de zeventiger jaren van de 20e eeuw werden de fabrieken in Zaandam opgesplitst. De vloerenfabriek ging . Afwerkingssystemen voor Bruynzeel. Verfsystemen voor de dekkende afwerking van onbehandeld multiplex binnen.


De kleur van de grondlaag dient te worden aangepast aan de . Multigroove is door en door okoumé multiplex van Bruynzeel van de. Okoumé Multiplex (binnen). Artikel tot en met (van artikel). Op zoek naar plaatmateriaal?


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan plaatmateriaal. Bekijk hier ons online aanbod! Hechthout 20jr garantie.

Regina mahonie dek- fineren. Water en weer bestendig plaatmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts