donderdag 12 mei 2016

Baby glijbaan dino

Glijbaan in de vorm van een dinosaurus. Afmetingen: 1x 9x cm. Geschikt voor kinderen van tot jaar. Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed!


Het wordt een fantastische zomer met deze groene glijbaan.

Dinoglijbaan met kruiptunnel is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en snel online kopen. Baby van glijbaan slowmotion - Duration: 0:17. Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed!


Heeft wel een sopje nodig. De glijbaan in helemaal heel, maar wel verkleurd door de zon (nu lichtgroen). Bezoek onze winkels in Paal, Genk en Overpelt! Voorraad: Alleen afhalen in de winkel.

Met extra ruimte onder de glijbaan zodat je je kunt verstopp. DINOSAURUS GLIJBAAN MET SCHUILPLAATS ONDER DE. Dino glijbaan slide Een leuke glijbaan voor de allerkleinsten.


Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad. Mooie dino speeltoestel met glijbaan in kindvriendelijke kleuren. Dat kan met dit zwembad speelcentrum in Dinosaurus. Categorieƫn uit Schommels.


Je moet je aanmelden om iets als ongepast te kunnen melden. Leuke glijbaan , graag gebruikt met gebruikssporen, maar verder geen beschadigingen. Klik hier om de exacte leveringsdatum te kennen.


Paradiso glijbaan Dino Dreambaby. Geniet met uw kinderen van de zon in eigen achtertuin. Zeer geschikt voor kleine kinderen.


Zij zullen zich niet vervelen met dit multifunctioneel kinderzwembad in de tuin. Compleet met glijbaan , hongerige dino en palmboom waterval. Met dit opblaasbaar kinderzwembad .

T-Rex Takedown Dinosaur Eats Lightning McQueen DisneyPixarCars Playset by Disney CollectorBlu Toys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts