vrijdag 20 mei 2016

Houthandel axel

Naast een houthandel jongeneel vind je ook groothandel in bouwmateriaal. De plek voor verrijking. Bij Jongeneel Terneuzen vind je hout, plaatmaterialen en bouwmaterialen.


Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal komt al onze expertise duidelijk naar voren. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteits- en milieueisen en aan de internationale regelgeving ISPM15.

U kunt bij ons terecht voor standaardpallets én maatwerk. Zoekt u tuinhout in axel ? Dan kunt u binnenkort ook bij Harry Luinseel terecht! CONTACT met uw tuinhoutexpert in axel.


De goedkoopste van axel. HOUTHANDEL OUTLET wij kunnen u hermedisch keigoedkoop . Ook kunnen wij de door u aangeleverde plaatmaterialen verzagen en optimaliseren naar een zo gunstig mogelijk rendement. Axel (Zeeland) door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard.

Als curator is aangesteld M. Het insolventienummer van deze zaak is F. De (hoofd) activiteit van Dekapan Houthandel B. Dit bedrijf is niet langer gereferenceerd op Kompass. Bekijk locatie op de kaart. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken.


Pladdet leverde recent een nieuwe HYSTER H7. FT af bij DEKAPAN Houthandel in Axel. De truck is een primeur, als eerste nam Dekanpan namelijk een truck in ge.


De besloten vennootschap Dekapan Houthandel B. Meekrapweg te Axel en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. Is uw partner op het gebied van badkamermeubelen en schuifwandkasten. Overzicht faillissementen en surseances in Axel. Onderstaand een overzicht van alle faillissementen en surseances in Axel.


Zij is aan de sluizen van het kanaal gelegen en door spoorwegen met Gent, Hulst en Mechelen verbonden. Terneuzen bezit een belangrijke houthandel en verscheidene industrieën.

Hond (8zi), dokken. E z (1: Goes. Goes (500z.), fabr. Axel , aan het kanaal van Tr- - J 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts